Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο με έδρα τον Βύρωνα είναι έργο μιας πρωτοβουλίας, που εκφράζει μια μεγάλη συμμαχία πολιτών, γιατρών και φαρμακοποιών, όχι μόνο του Βύρωνα αλλά και των άλλων όμορων Δήμων.
 
Η συμμαχία αυτή στηριγμένη στις αρχές της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προσφέρει δωρεάν φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις στις μάζες των χιλιάδων άνεργων και άπορων ανασφάλιστων συμπολιτών μας, γέννημα μια αντιλαϊκής και καταστροφικής πολιτικής δεκαετιών, που μεταξύ των άλλων, έχει θέσει το λεγόμενο ΕΣΥ σε διαδικασίες κατάρρευσης. Το έργο αυτό αναγνωρίζεται και έχει ήδη αποσπάσει τη πλήρη επιδοκιμασία των πολιτών.

Είμαστε περήφανοι για το υψηλό φρόνημα αλληλεγγύης και το αγώνα πολιτών, γιατρών και φαρμακοποιών στο πλευρό των άνεργων και των άπορων συμπολιτών μας. Τον αγώνα αυτόν τον θεωρούμε αδιαπραγμάτευτο και σταθερό στοιχείο ενός δημοκρατικού και ενωτικού κοινωνικού μετώπου που στρέφεται κατά της σημερινής καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων, της κοινωνικής αδικίας, της ανεργίας και της φτώχειας. Δεν υπάρχει δύναμη, η οποία μπορεί να σταματήσει, να λυγίσει ή να διασπάσει αυτό τον αγώνα.
 
Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (ΚΙΦΒ) παρέχει δωρεάν φάρμακα, ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις σε άνεργους και άπορους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από την περιοχή κατοικίας τους.
 
Η λειτουργία του ΚΙΦΒ στηρίζεται σε ένα δίκτυο 30 εθελοντών, 106 γιατρών, 4 διαγνωστικών κέντρων και στις προσφορές φαρμάκων από πολίτες και φαρμακεία. Το ΚΙΦΒ εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 500 άτομα το μήνα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση σε ορισμένα φάρμακα τα οποία τις περισσότερες φορές είναι σε έλλειψη.

για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε πατώντας εδώ
 
Έδρα: Ελλησπόντου 12 – Βύρωνας
Ώρες λειτουργίας καθημερινά από 10.30 – 13.30 & Τετάρτη 16.00 -17.30
Τηλ: 210 76 28 209
Κιν.:6977747431

   

ΝΤΑΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ