Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό

Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό

Ο Δήμος Βύρωνα, με το 2ο Λύκειο Βύρωνα αλλά και αντιπροσωπείες φορέων, οργανώσεων και ενεργών πολιτών, συμμετέχει σήμερα το μεσημέρι στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, με αφορμή τη συμπλήρωση 36 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η ειρήνη, η αγάπη για τη ζωή είναι αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων. Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό για «να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι».

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στη σημερινή ημέρα μνήμης, τόνισε μεταξύ άλλων: "Μέρα μνήμης και απότισης τιμής για όλους τους Έλληνες. Φάρος Δημοκρατίας η εξέγερση στο Πολυτεχνείο. 36 χρόνια μετά το μήνυμα του Πολυτεχνείου παραμένει ζωντανό, επίκαιρο και πάνω από όλα γεμάτο αξιακές παρακαταθήκες."

 

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα

21 Ιανουαρίου 2016

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι είναι έτοιμη να λειτουργήσει το Δημοτικό υπερσύγχρονο κλειστό βιοκλιματικό Κολυμβητήριο “Χρήστος Ταμπαξής”. Ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο που θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη του Βύρωνα. Ένας χώρος ιδανικός τόσο για άθληση όσο και για ψυχαγωγία. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ελεύθερη κολύμβηση ή στα προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στη νέα ιστοσελίδα του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου “Χρήστος Ταμπαξής” (http://www.dimosbyrona.gr/kolimvitirio).

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ