Πρωτοπόρο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά υλοποιεί ο Δήμος Βύρωνα - 32 εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη την πόλη

Πρωτοπόρο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά υλοποιεί ο Δήμος Βύρωνα - 32 εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη την πόλη

Ξεκινά αύριο Σάββατο 14 Ιανουαρίου το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Βύρωνα. Το πρόγραμμα διάρκειας σχεδόν τριών μηνών, περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων για τους μικρούς Βυρωνιώτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν και να μάθουν.
 
Αύριο το πρωί (11-12.30) τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια παράσταση με τον Καραγκιόζη, στο Δημοτικό Κινητογράφο "Νέα Ελβετία", ενώ στις 5 το απόγευμα θα προβληθεί η ταινία "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα. Την Κυριακή, οι μικροί μας φίλοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν παράσταση με μαριονέτες στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ-ΙΕΚ.
 
Οι δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή,  περιλαμβάνουν θέατρο σκιών, μαριονέτες, προβολή ταινιών, εκμάθηση παραδοσιακών χορών, πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, αναζήτηση του χαμένου θησαυρού, βόλτα στο βουνό, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμα, ενώ η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.
 
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς «Στις κρίσιμες περιόδους δύο πράγματα εξακολουθούν ν΄ ανθίζουν: ο πολιτισμός και η συλλογική δράση» και  τονίζει ότι στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας «είναι να αγκαλιάσει την κοινωνία και να στηρίξει την οικογένεια σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη -κοινωνικά και οικονομικά- περίοδο που ζούμε». Προσθέτει μάλιστα: «μέσα από το πρόγραμμα επιδιώκουμε να δώσουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες και ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε με τον τρόπο αυτό να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση του προγράμματος σημαντική είναι η συνεισφορά των εργαζομένων του Δήμου, των εθελοντών, των φορέων της πόλης μας, αλλά και ιδιωτών, οι οποίοι στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία.
 
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάνοντας κλικ εδώ.

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας #mobilityweek

22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα, συνεπής στο «ραντεβού» του με δράσεις που ξεπερνούν τα γεωγραφικά όρια της πόλης, συμμετέχει και το 2017 στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» (European Week Mobility) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα είναι «Ισότιμη Μετακίνηση : Πολιτισμός και Πρόοδος»

«Γιορτή του Αθλητή», από το Δήμο Βύρωνα, 14/10/2017

18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15) διοργανώνει τη «Γιορτή του Αθλητή».

ΝΤΑΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ