Δύο αθλητές του «Μαχητή Βύρωνα» στην Εθνική Ομάδα Τζούντο

Δύο αθλητές του «Μαχητή Βύρωνα» στην Εθνική Ομάδα Τζούντο

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι μαθητές του «Μαχητή Βύρωνα» Γιάννης Καρτσωνάκης (-60kg) και Βασίλειος Σιρανίδης (-73kg), στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, «σφραγίζοντας» την είσοδό τους στην Εθνική Ομάδα Τζούντο.
 
Θερμά συγχαρητήρια στους Βυρωνιώτες αθλητές, αλλά και στον αθλητικό τους σύλλογο, για την επιτυχία τους, που μας κάνει όλους περήφανους

Ενημερωτική παρουσίαση με θέμα: Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος σε νέους και αθλητές. Επιτακτική ανάγκη ο προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος των αθλουμένων νέων”

26 Ιανουαρίου 2016

Το Tμήμα Προαγωγής Υγείας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΠΑ) του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με τη Α Καρδιολογική Kλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν ενημερωτική παρουσίαση συζήτηση με θέμα: “Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος σε νέους και αθλητές. Επιτακτική ανάγκη ο προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος των αθλουμένων νέων”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8 μ.μ. - 9 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα

21 Ιανουαρίου 2016

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι είναι έτοιμη να λειτουργήσει το Δημοτικό υπερσύγχρονο κλειστό βιοκλιματικό Κολυμβητήριο “Χρήστος Ταμπαξής”. Ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο που θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη του Βύρωνα. Ένας χώρος ιδανικός τόσο για άθληση όσο και για ψυχαγωγία. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ελεύθερη κολύμβηση ή στα προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στη νέα ιστοσελίδα του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου “Χρήστος Ταμπαξής” (http://www.dimosbyrona.gr/kolimvitirio).

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ