«Αλλαγή σελίδας στο Δήμο Βύρωνα»

«Αλλαγή σελίδας στο Δήμο Βύρωνα»

 Για «αλλαγή σελίδας στον Βύρωνα και μια νέα Δημοτική Αρχή που θα έχει στο κέντρο της προσοχής της τον άνθρωπο και τις αναγκες του και θα λειτουργεί με συλλογικότητα και δημοκρατία» δεσμεύτηκε ο νέος Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης μας το βράδυ του Σαββάτου 30 Αυγούστου.

Στην τελετή της ορκωμοσίας των 41 εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Βύρωνα παραβρέθηκαν, οι : Νίκος Ρογκάκος τ. Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς τ. Δήμαρχος Βύρωνα, και «Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», Ελένη Αυλωνίτου Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ερμίνα Κυπριανίδου Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα , Σπύρος Τζόκας Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Παναγιώτης Πατσαβός Περιφερειακός Σύμβουλος «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ», Πόπη Σταυροπούλου Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ», Γιώργος Κοντόσταυλος Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Παναγιωτόπουλος Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων, Στυλιανός Ελληνιάδης Δημοσιογράφος ΚΟΚΚΙΝΟ, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, οι τέως δημοτικοί σύμβουλοι Κατίνα Ζούκα, Μάρω Αδαμοπούλου, Ηλίας Βαλμάς, Χριστόφορος Χαλικιάς , Ευάγγελος Μακράκης, ο κ. Πάνος Τριαγάζης, πρόεδρος του συλλόγου «Λόρδου Μπάυρον», οι κκ Μιχάλης Αγγελής Εθελοντής Πυροφύλακας, Γιάννης Δημητριάδης Τοπικός ΄Εφορος Προσκόπων, Νίκη Τηλιακού Πρόεδρος Οδηγών ΚΑΡΕΑ, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, κοινωνικών συλλογικοτήτων και πλήθος συνδημοτών και συνδημοτισσών μας.

Ο νέος Δήμαρχος ανέγνωσε το κείμενο του πολιτικού όρκου των δημοτικών συμβούλων και ακολούθησε ο θρησκευτικός όρκος. Στη συνέχεια, ο κ. Κατωπόδης απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό με τις βασικές αρχές της νέας δημοτικής αρχής στην οποία ανέφερε ότι «αναλαμβάνουμε σήμερα γνωρίζοντας τις ευθύνες μας και δεσμευόμαστε ενώπιον σας να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να αλλάξει εικάνα η πόλη. Δεν έχουμε την παραμικρή αυταπάτη ότι ο δρόμος μας θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα».
 
Επισήμανε επίσης πως «μάς είναι γνωστό ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της έχει πληρώσει ακριβά το μάρμαρο της μνημονιακής λαίλαπας που επιβλήθηκε στη χώρα μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης, Τρόικας και εγχώριων κυβερνήσεων» αλλά και ότι «η διεκδίκηση πόρων και μέσων από την κεντρική εξουσία αποτελει για μας πρώτης προτεραιότητας ζήτημα! Δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή να διεκδικούμε μαζί με άλλους αγωνιστές αιρετούς τα οφειλόμενα από την πολιτεία».
 
Τέλος, ζήτησε την ενεργό συμμετοχή όλων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στις μεγάλες ανάγκες, στις μεγάλες διεκδικήσεις και στα όνειρα που έχουμε και έχετε για την πόλη μας θέλουμε να είμαστε μαζί».
 
Ακολούθησαν και έκλεισαν την τελετή της ορκομωσίας οι ομιλίες των επικεφαλής των 6 δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, κ.κ. X. Γώγου -"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ", M. Μπαντή - "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ" A. Σωτηρόπουλου – «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» , Π. Πάλμου – «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ», Π. Κόνσουλα – «ΒΥΡΩΝΑΣ-ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ», και Στ. Τζιορτζιώτη – «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ».
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ