Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απευθείας μίσθωση ένδεκα (11) κατοικιών για την υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη των Δήμων Βύρωνα και Καισαριανής».
18 Μαρτίου 2016

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απευθείας μίσθωση ένδεκα (11) κατοικιών για την υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη των Δήμων Βύρωνα και Καισαριανής».

 

 

Ελληνική Δημοκρατία Βύρωνας, 18/3/2016

Νομός Αττικής Αρ. Πρωτ.: 6965

Δήμος Βύρωνα

Γραφείο Αντιδημάρχου

Κοινωνικής Προστασίας& Αλληλεγγύης

 

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

για την απευθείας μίσθωση ένδεκα (11) κατοικιών για την υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη των Δήμων Βύρωνα και Καισαριανής».

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Βύρωνα υλοποιεί το πρόγραμμα στέγασης και επαγγελματικής αποκατάστασης αστέγων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ωφεληθούν συνολικά 11 πολίτες, οι οποίοι έχουν καταγραφεί, είτε ως άστεγοι είτε ως άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Οι 11 ωφελούμενοι του προγράμματος που αναμένεται να ενταχθούν στον πυλώνα της στέγασης διακρίνονται σε οκτώ (8) μεμονωμένα άτομα, δυο (2) οικογένειες εκ των οποίων ένα ζευγάρι με ένα τέκνο και η άλλη μονογονεική με 3 τέκνα και ένα (1) ζευγάρι χωρίς παιδιά.

Οι προσφερόμενες κατοικίες πρέπει να πληρούν σωρευτικά  τα ακόλουθα :  

Α) Υλικοτεχνική υποδομή: Κάθε κατοικία θα πρέπει να πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές και να διαθέτει τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης. Πιο συγκεκριμένα κάθε κατοικία πρέπει να διαθέτει κατ’ ελάχιστον:

-Χώρο υγιεινής(wc/λουτρό)

-Χώρο κουζίνας

-Θέρμανση

Β) Περιγραφή Κατοικιών:

- Οκτώ (8) κατοικίες/διαμερίσματα ενός δωματίου (γκαρσονιέρες)

- Ένα (1) διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (δυάρι)

-Δύο (2) διαμερίσματα δυο υπνοδωματίων (τριάρια)

Το ζητούμενο µίσθωµα δεν µπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 180 ευρώ για τις γκαρσονιέρες, τα 240 ευρώ για τα δυάρια και τα 280 ευρώ για τα τριάρια μηνιαίως.

 

Η μίσθωση θα διαρκέσει όσο και το Πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» δηλαδή έως τις 31/12/2016. Το μίσθωμα θα  είναι σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια  της μίσθωσης και θα καταβάλλεται από το Ταμείο του Δήμου μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία της  Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα (ταχ. διεύθυνση Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας) στην οποία θα περιγράφεται λεπτομερώς ο χώρος, η επιφάνεια, η θέση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ακινήτου που προσφέρουν καθώς και το ζητούμενο µίσθωµα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής (κα Κατερίνα Ζαχαριάδου, τηλέφωνο 210 7624403 από τις 9.00π.μ. έως 13.00μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες ή στο e-mail polydynamo@dimosbyrona.gr.)

 

 

Ο Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Προστασίας

& Αλληλεγγύης

 

 

Χρ. Σπυρόπουλος

 

Κατεβάστε αίτηση για μίσθωση κατοικίας στο πλαίσιο του προγράμματος "Στέγαση και Επανένταξη Δήμων Βύρωνα & Καισαριανής"

 

 

Εφάπαξ ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεση με δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

27 Απριλίου 2018

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου μας ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/08.02.2018 Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπεται η χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την επανασύνδεση με δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

ΝΤΑΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ