Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα
15 Μαρτίου 2017

Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα

Το καταφύγιο Βύρωνα φιλοξενεί σκύλους και δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία φιλόζωων δημοτών όταν ο Δήμος Βύρωνα  τους παραχώρησε ένα χώρο για να προστατευτούν τα αδέσποτα του Δήμου.

Τα σκυλιά που διαβιούν στο καταφύγιο, είναι εμβολιασμένα και τα θηλυκά είναι στειρωμένα. Καθώς έχουν ζήσει σχεδόν όλη τους την ζωή εντός του καταφυγίου, δεν μπορούν να αφεθούν ελεύθερα στον δρόμο γιατί δεν πρόκειται να επιβιώσουν.

Σκοπός μας είναι η υιοθεσία των ζώων σε υπεύθυνες οικογένειες, με συμβόλαιο υιοθεσίας, και όχι η διαιώνισή του, με συνεχή ένταξη νέων ζώων σε αυτό, την μέριμνα των οποίων δεν μπορούν να αναλάβουν σε καμία περίπτωση οι λιγοστοί εθελοντές.

 Όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει με τροφή, φάρμακα, εικονική υιοθεσία ενός ζώου ή εθελοντική εργασία.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας του καταφυγίου στο facebook  ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ή στο e-mail:  byronshelter@gmail.com

H μέριμνα και ο σεβασμός των ζώων είναι ευθύνη όλων μας, και αποτελεί ένδειξη πολιτισμού!!

32o Παιδικό – Νεανικό Φεστιβάλ «Προσμένοντας του γυρισμού τη μέρα» 28 Απριλίου – 14 Μαΐου 2017

26 Απριλίου 2017

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιείται το Παιδικό - Νεανικό Φεστιβάλ του Δήμου μας, από τις 28 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου με θεματική το μεταναστευτικό και με τίτλο «Προσμένοντας του γυρισμού τη μέρα», εμπνευσμένο από τους στίχους του Μπέρτολτ Μπρεχτ.

ΝΑΤΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ