Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα
15 Μαρτίου 2017

Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα

Το καταφύγιο Βύρωνα φιλοξενεί σκύλους και δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία φιλόζωων δημοτών όταν ο Δήμος Βύρωνα  τους παραχώρησε ένα χώρο για να προστατευτούν τα αδέσποτα του Δήμου.

Τα σκυλιά που διαβιούν στο καταφύγιο, είναι εμβολιασμένα και τα θηλυκά είναι στειρωμένα. Καθώς έχουν ζήσει σχεδόν όλη τους την ζωή εντός του καταφυγίου, δεν μπορούν να αφεθούν ελεύθερα στον δρόμο γιατί δεν πρόκειται να επιβιώσουν.

Σκοπός μας είναι η υιοθεσία των ζώων σε υπεύθυνες οικογένειες, με συμβόλαιο υιοθεσίας, και όχι η διαιώνισή του, με συνεχή ένταξη νέων ζώων σε αυτό, την μέριμνα των οποίων δεν μπορούν να αναλάβουν σε καμία περίπτωση οι λιγοστοί εθελοντές.

 Όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει με τροφή, φάρμακα, εικονική υιοθεσία ενός ζώου ή εθελοντική εργασία.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας του καταφυγίου στο facebook  ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ή στο e-mail:  byronshelter@gmail.com

H μέριμνα και ο σεβασμός των ζώων είναι ευθύνη όλων μας, και αποτελεί ένδειξη πολιτισμού!!

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ «ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ» ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

20 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνησε η λειτουργία της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών «ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ» του Δήμου Βύρωνα για την υποστήριξη των ευάλωτων κατοίκων του Δήμου Βύρωνα, οι οποίοι επιλέγονται βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων σύμφωνα με τον ορισμό του απόρου. Η Δομή χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020». Σκοπός της Δομής είναι η υποστήριξη των ευάλωτων κατοίκων του Δήμου Βύρωνα, οι οποίοι επιλέγονται βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων σύμφωνα με τον ορισμό του απόρου.

Έναρξη Λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Βύρωνα

1 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνησε η λειτουργία της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» του Δήμου Βύρωνα

ΝΤΑΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ