Ο Δήμαρχος Βύρωνα στον εορτασμό της 191ης Επετείου της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου
11 Απριλίου 2017

Ο Δήμαρχος Βύρωνα στον εορτασμό της 191ης Επετείου της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και αντιπροσωπεία του Δήμου, ανταποκρίθηκε με θέρμη στην πρόσκληση του Δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στην έξοδο του Μεσολογγίου.

Εκδηλώσεις που και φέτος πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, τιμώντας την 191η Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Δημάρχου Βύρωνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου Νικόλαο Καραπάνο και ακολούθησε συζήτηση που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και την αδελφοποίηση της πόλης του Λόρδου Βύρωνα με την Ι.Π. Μεσολογγίου. Η υπογραφή του σχετικού συμφώνου αδελφοποίησης θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι σε ειδική εκδήλωση, με τις δύο κοινότητες να αναπτύσσουν στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

ΝΤΑΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ