Ο Δήμαρχος Βύρωνα στον εορτασμό της 191ης Επετείου της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου
11 Απριλίου 2017

Ο Δήμαρχος Βύρωνα στον εορτασμό της 191ης Επετείου της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και αντιπροσωπεία του Δήμου, ανταποκρίθηκε με θέρμη στην πρόσκληση του Δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στην έξοδο του Μεσολογγίου.

Εκδηλώσεις που και φέτος πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, τιμώντας την 191η Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Δημάρχου Βύρωνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου Νικόλαο Καραπάνο και ακολούθησε συζήτηση που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και την αδελφοποίηση της πόλης του Λόρδου Βύρωνα με την Ι.Π. Μεσολογγίου. Η υπογραφή του σχετικού συμφώνου αδελφοποίησης θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι σε ειδική εκδήλωση, με τις δύο κοινότητες να αναπτύσσουν στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

32o Παιδικό – Νεανικό Φεστιβάλ «Προσμένοντας του γυρισμού τη μέρα» 28 Απριλίου – 14 Μαΐου 2017

26 Απριλίου 2017

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιείται το Παιδικό - Νεανικό Φεστιβάλ του Δήμου μας, από τις 28 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου με θεματική το μεταναστευτικό και με τίτλο «Προσμένοντας του γυρισμού τη μέρα», εμπνευσμένο από τους στίχους του Μπέρτολτ Μπρεχτ.

ΝΑΤΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ