8 Μαϊου 2017

"Καλοκαίρι στην Πόλη 2017" Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης

Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιείται το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα. Με τη λήξη της σχολικής περιόδου εκατοντάδες παιδιά θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Δήμου, με τους υπεύθυνους να καλύπτουν παιδαγωγικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις των παιδιών, προσφέροντάς τους ψυχαγωγία και βιωματική δράση, σε ένα πλούσια διαρθρωμένο πρόγραμμα το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό που έμπρακτα έχει αποδείξει την αγάπη του για τα παιδιά.
 

Σκοπός του Θερινού Προγράμματος Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης “Καλοκαίρι στην Πόλη 2017”, είναι η στήριξη των οικογενειών του Δήμου, αλλά και η δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών μας.

Στόχος του προγράμματος της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους γονείς του Δήμου Βύρωνα, στη φύλαξη των παιδιών κατά την περίοδο των θερινών διακοπών των σχολείων και παράλληλα να προσφέρει ημερήσια δημιουργική απασχόληση ψυχαγωγίας και γνώσης, μέσα από διάφορες αθλητικές-πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς επίσης και δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα στα παιδιά του Δήμου Βύρωνα.

 

Για το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε: «Σας προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά στο Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης «Καλοκαίρι στην Πόλη 2017» που διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία ο Δήμος μας. Πρόκειται για μία κοινωνική δράση που στηρίζει όλη την οικογένεια καθώς δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς μετά το κλείσιμο των σχολείων. Επιμεληθήκαμε και διαρθρώσαμε το  θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης με βάση τις σύγχρονες υψηλές απαιτήσεις δημιουργικής και παιδαγωγικής απασχόλησης. Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα σε ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον από άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές και παιδαγωγούς και αναπτύσσουν πνεύμα συνεργασίας μέσα από τη συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες. Σας εύχομαι ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι».
 
Πληροφορίες:
 
Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι αιτήσεις εγγραφών για την Α΄ Περίοδο: Τετάρτη 24 & Πέμπτη 25 Μαΐου (σημ. οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν), για την Β΄ Περίοδο: Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Μαΐου (σημ. οι εγγραφές ολοκληρώθηκανκαι για την Γ΄ Περίοδο: Πέμπτη 1 & Παρασκευή 2 Ιουνίου και ώρα 7:30 – 13:30.
 
Εγγραφές: Άνθιμου Γαζή 2 (Τμήμα Αθλητισμού: στον 1o όροφο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου)
 

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι αίτηση συνοδευόμενη από βεβαίωση υγείας του παιδιού και βεβαιώσεις εργασίας των γονιών.
 
Ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα: όσα έχουν γεννηθεί από το 2011 έως και το 2005 (Νήπια – ΣΤ΄ Δημ).
 
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
 
Μέγιστος αριθμός για την κάθε περίοδο είναι τα 125 παιδιά.
 
Οι Περίοδοι διεξαγωγής του προγράμματος είναι τρεις:
 
Α΄ Περίοδος από 15 έως 28 Ιουνίου (σημ. οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν)
Β΄ Περίοδος από 29 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου (σημ. οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν)
Γ΄ Περίοδος από 13 έως 26 Ιουλίου (σημ. οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν)
 
Ώρες και Ημέρες λειτουργίας:
 
Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7.30 – 15.30 με ώρα προσέλευσης από 7.30 έως 8.30 και ώρα αναχώρησης από 13.30 έως τις 15.30.
 
Οι δραστηριότητες που θα απασχολούνται τα παιδιά είναι:
 
Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, χάντμπολ, στίβος, κολύμβηση, σκάκι, γυψοτεχνική, ζωγραφική σε βότσαλο, φιγούρες καραγκιόζη, ρυθμική γυμναστική, κινητικά & εκπαιδευτικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, face painting, προβολή εκπαιδευτικών & ψυχαγωγικών ταινιών.
 
Στα παιδιά θα προσφέρεται δεκατιανό.
 
Τοποθεσία: Συγκρότημα Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου, 15)
  
Περισσότερες Πληροφορίες – Τμήμα Αθλητισμού: 210 7652695
 
 
 
* Ευχαριστούμε το SOMI BREAD για την ευγενική προσφορά 125 σάντουϊτς και 125 χυμών σε καθημερινή βάση για την Α' Περίοδο.

Παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στη Ραιδεστού στους μικρούς φίλους του Δήμου Βύρωνα

20 Ιουλίου 2018

Εγκαίνια με χορούς, τραγούδια και παιχνίδι, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου στην Παιδική Χαρά που βρίσκεται επί της οδού Ραιδεστού.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών στην πλαζ Βουλιαγμένης για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πραγματοποιήθηκαν 15 θαλάσσια λουτρά και συμμετείχαν 95 μέλη.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ