Η Ελένη Βασιλοπούλου Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού
4 Ιουλίου 2017

Η Ελένη Βασιλοπούλου Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού

Η Ελένη Βασιλοπούλου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει χρέη Προέδρου στο Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού.

 

Η κα Βασιλοπούλου είναι Δημοτική Σύμβουλος Βύρωνα, εκλεγμένη με τη Δημοτική Παράταξη «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ».

 

Η κα Βασιλοπούλου εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με τον αείμνηστο Δημήτρη Νικολαΐδη το 1981 καθώς και την επόμενη τετραετία. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Μελέτης Χορού “Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν” την περίοδο της πρώτης του λειτουργίας.

 

Εξελέγη και πάλι Δημοτική Σύμβουλος το 2010 με τη «Στάση Βύρωνα» και επικεφαλής τον Γρηγόρη Κατωπόδη.

 

Στις εκλογές του 2014 ο Γρηγόρης Κατωπόδης εξελέγη Δήμαρχος με την κα Βασιλοπούλου να αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς έως τον Μάρτιο του 2017, θητεία η οποία χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη, δημιουργική με πλήθος πρωτοβουλιών και δράσεων. Αυτό το διάστημα ήταν Αντιπρόεδρος στο διαδημοτικό Δίκτυο.

 

Η νέα πρόεδρος είναι αισθητικός, πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθήνας, διατηρεί επαγγελματική στέγη από το 1985 στο Βύρωνα, παντρεμένη, έχει δυο κόρες και ουδέποτε υπήρξε σε αμειβόμενη θέση στην Αυτοδιοίκηση. Θα συνεχίσει και από τη θέση της Προέδρου να προσφέρει τις υπηρεσίες της αμισθί.

 

* Το λογότυπο του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα, Δάφνης - Υμηττού, είναι πνευματική ιδιοκτησία του "δικτύου"

 

Παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στη Ραιδεστού στους μικρούς φίλους του Δήμου Βύρωνα

20 Ιουλίου 2018

Εγκαίνια με χορούς, τραγούδια και παιχνίδι, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου στην Παιδική Χαρά που βρίσκεται επί της οδού Ραιδεστού.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών στην πλαζ Βουλιαγμένης για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πραγματοποιήθηκαν 15 θαλάσσια λουτρά και συμμετείχαν 95 μέλη.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ