Τουρνουά Badminton στον Δ. Βύρωνα από την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές
25 Ιουλίου 2017

Τουρνουά Badminton στον Δ. Βύρωνα από την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές

Το Σάββατο 22 Ιουλίου, διεξήχθη τουρνουά Badminton στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Βύρωνα, που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα.

 

Στο τουρνουά – το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία - συμμετείχαν άντρες και γυναίκες από το Μπαγκλαντές που ζουν στην Ελλάδα.

 

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο οποίος και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσφυγική καταγωγή της πόλης που φιλοξενεί τους αγώνες, στην παράδοση στον αθλητισμό που έχει ο Βύρωνας, με τον πρώτο να ενώνει τους λαούς, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες.

 

Τα μέλη του διπλωματικού σώματος της Πρεσβείας του Μπαγκλαντές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου για την υποστήριξη και τη φιλοξενία, ενώ ευχήθηκαν οι αγώνες να αποτελέσουν το έναυσμα για περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς.

 

Τον Δήμο – εκτός του Δημάρχου – εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη, καθώς και οι Dr. Syeda Farhana Noor Chowdhury, Counsellor, Bangladesh Embassy, Athens, Greece και Mr. Sujan Debnath First Secretary & HOC, Bangladesh Embassy, Athens, Greece.

 

* Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της Πρεσβείας για τη συνεργασία και το οπτικό υλικό που μας διέθεσαν.

 

 

Παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στη Ραιδεστού στους μικρούς φίλους του Δήμου Βύρωνα

20 Ιουλίου 2018

Εγκαίνια με χορούς, τραγούδια και παιχνίδι, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου στην Παιδική Χαρά που βρίσκεται επί της οδού Ραιδεστού.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών στην πλαζ Βουλιαγμένης για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πραγματοποιήθηκαν 15 θαλάσσια λουτρά και συμμετείχαν 95 μέλη.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ