Ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλο ένα Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα
2 Ιουλίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλο ένα Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα

Στο Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης «Καλοκαίρι στην Πόλη 2017» του Δήμου Βύρωνα περάσαμε υπέροχα (και) φέτος. Χαρούμενες φωνές, διασκέδαση, ψυχαγωγία, αθλητικές-πολιτιστικές δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα και άλλα πολλά συνέθεσαν το μωσαϊκό της χαράς από εκατοντάδες παιδιά που φιλοξενήθηκαν  στις εγκαταστάσεις του Δήμου.

 

Το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης, εκτός από την ημερήσια δημιουργική απασχόληση ψυχαγωγία και γνώση που προσφέρει στα παιδιά μας, επιτελεί και κοινωνικό έργο καθώς στηρίζει τις οικογένειες του δήμου, βοηθώντας τους εργαζόμενους γονείς του Δήμου Βύρωνα, στη φύλαξη των παιδιών κατά την περίοδο των θερινών διακοπών των σχολείων.

 

Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν σε ανακαινισμένες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες, ήρθαν σε επαφή με καινούργια αθλήματα για πρώτη φορά (καράτε & ταε κβο ντο), είχαν τη δυνατότητα να χαρούν το υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο και γενικότερα να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους χωρίς καμία στιγμή να είναι εκτεθειμένα στον ήλιο.

 

 Για το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε: «Κάθε χρόνο διοργανώνουμε με ιδιαίτερη χαρά το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης «Καλοκαίρι στην Πόλη».. Πρόκειται για μία κοινωνική δράση που στηρίζει όλη την οικογένεια καθώς δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς μετά το κλείσιμο των σχολείων. Επιμεληθήκαμε και διαρθρώσαμε το  θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης με βάση τις σύγχρονες υψηλές απαιτήσεις δημιουργικής και παιδαγωγικής απασχόλησης. Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα σε ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον από άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές και παιδαγωγούς και αναπτύσσουν πνεύμα συνεργασίας μέσα από τη συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες. Και του χρόνου».

 

Στο Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης φιλοξενήθηκαν δωρεάν παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του προγράμματος, το εξειδικευμένο προσωπικό που έμπρακτα έχει αποδείξει την αγάπη του για τα παιδιά, τα Αθλητικά Σωματεία του Βύρωνα τα οποία συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τα τοπικά καταστήματα που προσέφεραν το δεκατιανό των παιδιών και φυσικά την υπεύθυνη του προγράμματος και Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού, Δώρα Ξυλογιάννη.

 

*Για τη λήψη και ανάρτηση φωτογραφιών ή άλλων πολυμέσων των παιδιών στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα και στους λογαριασμούς που διαθέτει ο Δήμος Βύρωνα στα κοινωνικά  δίκτυα, οι υπεύθυνοι του προγράμματος έχουν την έγγραφη συγκατάθεση των γονιών τους.

 

 

 

Παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στη Ραιδεστού στους μικρούς φίλους του Δήμου Βύρωνα

20 Ιουλίου 2018

Εγκαίνια με χορούς, τραγούδια και παιχνίδι, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου στην Παιδική Χαρά που βρίσκεται επί της οδού Ραιδεστού.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών στην πλαζ Βουλιαγμένης για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πραγματοποιήθηκαν 15 θαλάσσια λουτρά και συμμετείχαν 95 μέλη.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ