Ο Δήμαρχος Βύρωνα και οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες στο EPSILON TV
11 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Βύρωνα και οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες στο EPSILON TV

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, ήταν καλεσμένος στο τηλεοπτικό κανάλι «EPSILON TV» και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με αφορμή αφιέρωμά της στους εθελοντές δασοπυροσβέστες.

 
Τον Δήμαρχο συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Μαυρίκης, ενώ τα τιμώμενα πρόσωπα, ήταν οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Σπύρος Χατζησταματίου, Πέτρος Δεδούσης και Στέφανος Ζερβός, ως εκπρόσωποι όλης της εθελοντικής ομάδας.
 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα, στο πλαίσιο της εκπομπής αναφέρθηκε στην αξία του εθελοντισμού, στην προσφορά των εθελοντών δασοπυροσβεστών, στο σημαντικό έργο που προσφέρουν όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τους δώδεκα μήνες του έτους καθώς συμμετέχουν ενεργά στο έργο της πολιτικής προστασίας, αλλά και στην αρωγή του δήμου σ’ αυτή την προσπάθεια.
 
Το θετικό μήνυμα της παρουσίας του Δημάρχου αποτυπώνεται στις κλήσεις που δέχθηκε ο Δήμος για συμμετοχή στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα.

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας #mobilityweek

22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα, συνεπής στο «ραντεβού» του με δράσεις που ξεπερνούν τα γεωγραφικά όρια της πόλης, συμμετέχει και το 2017 στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» (European Week Mobility) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα είναι «Ισότιμη Μετακίνηση : Πολιτισμός και Πρόοδος»

«Γιορτή του Αθλητή», από το Δήμο Βύρωνα, 14/10/2017

18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15) διοργανώνει τη «Γιορτή του Αθλητή».

ΝΤΑΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ