Το Πρώτο κουδούνι σημαίνει την  έναρξη της Σχολικής Χρονιάς
11 Σεπτεμβρίου 2017

Το Πρώτο κουδούνι σημαίνει την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

Ο καθιερωμένος αγιασμός που σηματοδοτεί την έναρξη της σχολική χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, σ’ όλα τα σχολεία του Βύρωνα.
 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης παρευρέθηκε στον αγιασμό των 3ου και 1ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα (Αγ. Τριάδας), και ευχήθηκε Καλή Σχολική Χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καθώς και τη βεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα σε όλα τα προβλήματα που τυχόν θα ανακύψουν.
 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι «για εμάς, σαν Δημοτική Αρχή τα θέματα παιδείας είναι βασική μας προτεραιότητα. Προετοιμάσαμε την έναρξη με συντήρηση των σχολείων, δηλαδή βαψίματα, διευθέτηση τουαλετών, διευθέτηση αυλών κλπ, ενώ για το σημαντικό θέμα της φύλαξης βάλαμε συναγερμούς σ’ όλα τα σχολεία και έχουμε έτοιμη την εργολαβία για τη σύνδεσή τους με το φυσικό αέριο».
Ο κ. Κατωπόδης, αναφέρθηκε επίσης και στη σημερινή βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων («Άννα Συνοδινού»), στις 7 το απόγευμα.
 
Στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας παρευρέθηκαν τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και των άλλων παρατάξεων.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ