Το Πρώτο κουδούνι σημαίνει την  έναρξη της Σχολικής Χρονιάς
11 Σεπτεμβρίου 2017

Το Πρώτο κουδούνι σημαίνει την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

Ο καθιερωμένος αγιασμός που σηματοδοτεί την έναρξη της σχολική χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, σ’ όλα τα σχολεία του Βύρωνα.
 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης παρευρέθηκε στον αγιασμό των 3ου και 1ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα (Αγ. Τριάδας), και ευχήθηκε Καλή Σχολική Χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καθώς και τη βεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα σε όλα τα προβλήματα που τυχόν θα ανακύψουν.
 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι «για εμάς, σαν Δημοτική Αρχή τα θέματα παιδείας είναι βασική μας προτεραιότητα. Προετοιμάσαμε την έναρξη με συντήρηση των σχολείων, δηλαδή βαψίματα, διευθέτηση τουαλετών, διευθέτηση αυλών κλπ, ενώ για το σημαντικό θέμα της φύλαξης βάλαμε συναγερμούς σ’ όλα τα σχολεία και έχουμε έτοιμη την εργολαβία για τη σύνδεσή τους με το φυσικό αέριο».
Ο κ. Κατωπόδης, αναφέρθηκε επίσης και στη σημερινή βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων («Άννα Συνοδινού»), στις 7 το απόγευμα.
 
Στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας παρευρέθηκαν τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και των άλλων παρατάξεων.

 

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας #mobilityweek

22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα, συνεπής στο «ραντεβού» του με δράσεις που ξεπερνούν τα γεωγραφικά όρια της πόλης, συμμετέχει και το 2017 στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» (European Week Mobility) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα είναι «Ισότιμη Μετακίνηση : Πολιτισμός και Πρόοδος»

«Γιορτή του Αθλητή», από το Δήμο Βύρωνα, 14/10/2017

18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15) διοργανώνει τη «Γιορτή του Αθλητή».

ΝΤΑΝΚΑΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ