Δράση Προσφοράς από το 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΒΥΡΩΝΑ
29 Νοεμβρίου 2017

Δράση Προσφοράς από το 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Παραδόθηκαν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της πόλης μας τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν από 3 σούπερ μάρκετ το περασμένο Σάββατο οι Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Βύρωνα. Λόγω, μάλιστα, της φυσικής καταστροφής που χτύπησε την Αττική τις τελευταίες μέρες, ένα τμήμα των συγκεντρωθέντων υλικών (κυρίως τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης) παραδόθηκαν σε πληγέντες από τη θεομηνία κατοίκους της Νέας Περάμου, σε συνεργασία με τους εκεί Προσκόπους και αρμόδιους φορείς.

Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας και λοιπά είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν, όπως είχε προγραμματιστεί, στο συσσίτιο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο του Δ. Βύρωνα καθώς και στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα.

Οι Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Βύρωνα, παιδιά και ενήλικες εθελοντές, έχοντας συναἰσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας, και με γνώμονα την προσκοπική τους Υπόσχεση ότι θα βοηθούν «κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση», ευχαριστούν από καρδιάς τους κατοίκους του Βύρωνα που συνεισέφεραν και προσδοκούν σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην επόμενη αντίστοιχη δράση τους.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ