Ο Δήμος Βύρωνα στηρίζει τον αγώνα της UNICEF
5 Δεκεμβρίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα στηρίζει τον αγώνα της UNICEF

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει κάθε χρόνο στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef και η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόρασης (ΕΡΤ2).

Ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης 2017 είχε τίτλο «Εμβολιάζουμε - προστατεύουμε», με κεντρικό σύνθημα «Ένα ευρώ, μία ζωή».
 
Το φετινό μεγάλο κοινωνικό και τηλεοπτικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, είχε ως βασικό στόχο να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς την προστασία των εμβολίων.
 
Στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης συμμετέχουν κάθε χρόνο πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι του πνεύματος, επιχειρηματίες και εθελοντές από κάθε γωνιά της χώρας μας.
 
Τον Δήμο Βύρωνα εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Χρήστος Σπυρόπουλος ο οποίος και δήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες:
 
«Συγχαρητήρια στη Unicefπάνω από όλα, συγχαρητήρια και στην ΕΡΤ για την κοινωνική της προσφορά. Οφείλω για μία ακόμη φορά να τονίσω την άψογη συνεργασία που έχουμε σαν Δήμος και με την Πρόεδρο και με τον Γενικό Διευθυντή, όλο το προσωπικό της Unicef, σε μια σειρά από κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Unicefκαι τη φετινή χρονιά για τον εμβολιασμό, αν αναλογιστούμε πως σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η μεγαλύτερη προσφορά στον τομέα της υγείας στην ανθρωπότητα, μετά τη χορήγηση πόσιμου νερού, είναι ο εμβολιασμός των ανθρώπων. Δύο με τρία εκατομμύρια περίπου άνθρωποι θα πέθαιναν τον χρόνο αν δεν είχαμε τους εμβολιασμούς, ενώ περίπου 700.000 παιδιά θα αντιμετώπιζαν προβλήματα αναπηρίας σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω πως η σημερινή εκδήλωση της Unicef θα προσφέρει και στη χώρα μας με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι πως αναπτύσσεται τελευταία μια περιορισμένη ευτυχώς παραφιλολογία και φοβία σχετικά με τη χρησιμότητα ή μη των εμβολίων. Τελείως πλασματική, τελείως λάθος, τελείως επικίνδυνη. Και ο δεύτερος, πως σήμερα στη χώρα μας όλα τα εμβόλια του Εθνικού Προγραμματισμού Εμβολίων διανέμονται δωρεάν σε όλους τους ανθρώπους, είτε είναι παιδιά είτε είναι έφηβοι είτε είναι ενήλικες, Έλληνες και Αλλοδαποί. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην Unicefκαι στην ΕΡΤ.»
 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ