Όλα τα αστέρια για τον Παναγιώτη
5 Δεκεμβρίου 2017

Όλα τα αστέρια για τον Παναγιώτη

Ο αθλητισμός για άλλη μια φορά έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του.
 
Αξιέπαινη πρωτοβουλία των αθλητικών σωματείων της πόλης*
 
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη, με πρωτοβουλία των αθλητικών σωματείων του Βύρωνα (Δόξα Βύρωνος, Αθηναϊκός, Α.Ο. Βύρωνα) ευοδώθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Δημήτρης Νικολαΐδης».
 
Ήταν όλοι εκεί
 
Οι πολίτες του Βύρωνα, τα αστέρια της Εθνικής που κέρδισε το Euro 2004, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές σωματείων της πόλης μας, καλλιτέχνες και η Δημοτική Αρχή, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των αθλητικών σωματείων της πόλης στον αγώνα που οργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη και γέμισαν το γήπεδο «Δημήτρης Νικολαΐδης».
 
Τα «αστέρια»
 
Οι ποδοσφαιριστές που κέρδισαν το Euro 2004: Νικοπολίδης, Κυργιάκος,  Νταμπίζας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Μαυρίδης, Τζιωρτζόπουλος, Τσαβαλιάς, Χατζηαγγελής, Τάπραντζης,  Αλβέρτης, Ζώταλης, Αναστασίου, Πούλιος, καλλιτέχνες: Γιώρκας, τηλεπαρουσιαστές: Φραγκολιάς, Χανταμπάκης, ο νικητής reality show Γιώργος Αγγελόπουλος, τα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων της Δόξας Βύρωνος «Blue Army» και άλλοι πολλοί, «επώνυμοι» και μη, που με την παρουσία τους έδειξαν ότι ο Παναγιώτης στον αγώνα που κάνει δεν είναι μόνος!
 
Αν θέλετε να ενισχύσετε τον επτάχρονο Παναγιώτη που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
 
Αριθμός Λογαριασμού: 5063075255217 ΙΒΑΝ GR29 0172 0630 0050 6307 5255 217 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΣΟΛΑΝΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 
 
*Πολλά μπράβο στους Λάζαρο Ηλιόπουλο και Κωνσταντίνο Πούλιο για τον ζήλο που επέδειξαν και τις προσωπικές τους ενέργειες για την επιτυχία της εκδήλωσης.
 
**Φωτογραφίες: Δημήτρης Κωσταβασίλης
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ