Κάλεσμα προς τους κατοίκους του Δήμου Βύρωνα
6 Ιουλίου 2018

Κάλεσμα προς τους κατοίκους του Δήμου Βύρωνα

 Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, η Δομή «ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ» του  Δήμου Βύρωνα   σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», σας προσκαλεί στις 13/07/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.,, στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου (απέναντι από το Δημαρχείο Βύρωνα), προκειμένου να μαγειρέψουμε και να γευματίσουμε όλοι μαζί. Στόχος μας είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση. 

Οι κάτοικοι της περιοχής, την ημέρα αυτή, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία των τρόπων σύμφωνα με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν ένα έργο που αφορά όλους μας.
 
Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε γεύματα αγάπης και να μοιραστούμε την χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης!!!
 
Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αλληλεγγύης, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου μας.
 
 
Επικοινωνία:
 
Τηλέφωνο:210 7653054

Παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στη Ραιδεστού στους μικρούς φίλους του Δήμου Βύρωνα

20 Ιουλίου 2018

Εγκαίνια με χορούς, τραγούδια και παιχνίδι, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου στην Παιδική Χαρά που βρίσκεται επί της οδού Ραιδεστού.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών στην πλαζ Βουλιαγμένης για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πραγματοποιήθηκαν 15 θαλάσσια λουτρά και συμμετείχαν 95 μέλη.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ