Δράση Συγκέντρωσης Ζυμαρικών από Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου) Δήμου Βύρωνα που πραγματοποιήθηκε από τις 25/10/2018 έως και τις 02/11/2018
6 Νοεμβρίου 2018

Δράση Συγκέντρωσης Ζυμαρικών από Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου) Δήμου Βύρωνα που πραγματοποιήθηκε από τις 25/10/2018 έως και τις 02/11/2018

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης ζυμαρικών των Δομών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα. Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών από τις 25 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία μας επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα) κατά την οποία συγκεντρώσαμε διάφορα είδη ζυμαρικών για την ενίσχυση των Δομών.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι προσέφεραν είδη ζυμαρικών για την κάλυψη αναγκών νοικοκυριών που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.
 
Οι κάτοικοι που μας επισκέφτηκαν είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται, που αφορά όλους μας.
 
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους εκπαιδευτικούς των σχολικών κοινοτήτων 1ου Δημοτικού, 3ου Δημοτικού, 6ου Δημοτικού, 7ου Δημοτικού,9ου Δημοτικού,12ου Δημοτικού, καθώς και 1ου Νηπιαγωγείου , 5ου Νηπιαγωγείου, 10ου Νηπιαγωγείου & 11ου Νηπιαγωγείου Δήμου Βύρωνα οι οποίοι στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων συγκέντρωσαν είδη ζυμαρικών από την προσφορά των μαθητών και συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.
 
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου.
 
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
 
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ