Πρωινός Περίπατος των μελών ΚΑΠΗ συνοδεία Δημάρχου και Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης

Πρωινό περίπατο στο Λαύριο πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Βύρωνα, την Τετάρτη 25 Απριλίου, στο πλαίσιο των κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει το Τμήμα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα. Τα μέλη του ΚΑΠΗ συνόδευσαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρ. Κατωπόδης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Χρ. Σπυρόπουλος, οι οποίοι μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με τα μέλη.

27 Απριλίου 2017

32o Παιδικό – Νεανικό Φεστιβάλ «Προσμένοντας του γυρισμού τη μέρα» 28 Απριλίου – 14 Μαΐου 2017

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιείται το Παιδικό - Νεανικό Φεστιβάλ του Δήμου μας, από τις 28 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου με θεματική το μεταναστευτικό και με τίτλο «Προσμένοντας του γυρισμού τη μέρα», εμπνευσμένο από τους στίχους του Μπέρτολτ Μπρεχτ.

26 Απριλίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα και ο Σύνδεσμος "Μπάιρον" τίμησαν την μνήμη του Λόρδου Βύρωνα

Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης

24 Απριλίου 2017

Ημέρα Φιλελληνισμού & Διεθνούς Αλληλεγγύης

Ο Σύνδεσμος "Μπάιρον" για το Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό συνδιοργανώνει εκδήλωση με τον Δήμο Βύρωνα για την Ημέρα Φιλελληνισμού & Διεθνούς Αλληλεγγύης την Δευτέρα 24 Απριλίου, ώρα 12.00 στην Πλατεία του Αγίου Λαζάρου.

13 Απριλίου 2017

Ευχαριστίες της ομάδας V-Space του 5ου Λυκείου για τη στήριξη του έργου της

H εργασία της ομάδας μας έχει φθάσει σχεδόν στο τέλος της. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά και πολύ τον δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη διότι εξαρχής αγκάλιασε την προσπάθειά μας και την υποστήριξε με κάθε τρόπο. Ευχαριστούμε επίσης:

13 Απριλίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία «Δώσε ζωή είναι στο αίμα σου»

Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Σωτηρία», διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 27 Απριλίου, 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ., στην αίθουσα του Πολυδύναμου Κέντρου Πρόνοιας (Καλλιπόλεως 59 & Αγίας Σοφίας).

11 Απριλίου 2017

Τοποθέτηση του Δημάρχου Βύρωνα για την ανεξαρτητοποίηση τριών Δημοτικών Συμβούλων

Με αφορμή τις τρεις πρόσφατες παραιτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας, κ.κ. Σώζου, Σάρολα και Παπαδημητρίου, είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω κυρίως στους δημότες για όσα αναφέρονται στα κείμενα των παραιτήσεων.

11 Απριλίου 2017

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Image
  • Image
  • Image

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ