Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
Πρόγραμμα εκδηλώσεων Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων
Tο Διαδημοτικό Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, από κοινού από τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού, ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη 03 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνει τριάντα (30) εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις διαλεγμένες με στόχο πάντα την ποιότητα. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες αλλά και εκπρόσωποι της νέας γενιάς απΆ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, αλλά και σύγχρονες και αρχαίες θεατρικές παραστάσεις υπόσχονται να γεμίσουν και φέτος τις νύχτες του καλοκαιριού με μελωδίες, εικόνες και ήχους, να μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε έστω και για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητά μας. Τέσσερις (4) μήνες Φεστιβάλ, τέσσερις (4) μήνες συναυλίες, τέσσερις (4) μήνες θεατρικές παραστάσεις και όλα όσα μας μάγευαν όλα αυτά τα χρόνια! Η καλύτερη απάντηση στην κρίση είναι ο πολιτισμός!
 
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι φίλοι του στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη (3 Ιουνίου 2015)
Με την συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και των φίλων του στις 3 Ιουνίου, 21:00, ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ "Στην Σκιά των Βράχων 2015", που διοργανώνει το "Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού". 10¤ Προπώληση 12¤ Γενική είσοδος
 
Συμπληρώθηκαν οι θέσεις για την Α' και Β' περίοδο του Summer Camp που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα
Οι θέσεις για την Α' και Β' περίοδο του Θερινού Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα, συμπληρώθηκαν. Για πρώτη φορά και λόγω της μεγάλης απήχησης, θα πραγματοποιηθεί και τρίτη περίοδος για την οποία υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις.
 
Δημιουργία Μητρώου ατόμων που βρίσκονται σε ένδεια από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα πρόκειται να καταγράψει τα άτομα που διαβιούν σε καθεστώς φτώχειας, οι οποίοι κατοικούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
 
Έλεγχος Υπερλιπιδαιμίας στα άτομα τρίτης ηλικίας
Η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού (Τμήμα προαγωγής Υγείας) του Δήμου Βύρωνα διοργανώνει προληπτικό έλεγχο υπερλιπιδαιμίας (Χοληστερίνη – τριγλυκερίδια) για τα άτομα τρίτης ηλικίας.
 
Εκδηλώσεις Εργαστηρίων Οργανισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού για το 2015
Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα, σας προσκαλεί στις εκθέσεις των μελών των εργαστηρίων του, σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 26 Μαΐου, έως την Τρίτη 9 Ιουνίου.
 
Διαδραστική θεατρική αφήγηση του παραμυθιού «Ο πρίγκιπας Μισός», στον 3ο Δ.Π.Σ Βύρωνα (27/05, 18:00)
Ο 3ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Βύρωνα και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν γονείς και παιδιά σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη «Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΣΟΣ», την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, στις 6 το απόγευμα, στον χώρο του σχολείου (Γρανικού & Ζακύνθου 13, Βύρωνας).
 
Έκθεση Φωτογραφίας από τους σπουδαστές του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βύρωνα
Οι σπουδαστές του Προγράμματος Φωτογραφίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βύρωνα για το έτος 2014 - 2015 σας προσκαλούν στην έκθεση, που διοργανώνουν από την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 έως και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, στο "Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο" του Δήμου Βύρωνα, Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Κατεχάκη), Καρέας. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό, καθημερινά από τις 16:30 έως τις 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Οδοντιατρικός Έλεγχος για άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω
Η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής (Τμήμα Προαγωγής Υγείας) του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με την Οδοντιατρική Σχολή, (Τομέας Προσθετολογίας - Εργαστήριο Προσθετικής) του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο από 15 Μαΐου 2015, για άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 210-7652588 και 210-7641702
 
Πρόγραμμα εξετάσεων για αλλεργίες στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών
Ξεκίνησαν οι εξετάσεις για αλλεργίες που διεξάγει ο Δήμος Βύρωνα στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, αρχής γενομένης από τον 1ο Π.Σ., στις 23/05. Οι προαναφερθέντες εξετάσεις γίνονται με τη βοήθεια του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του Νοσοκομείου Παίδων «η Αγία Σοφία».
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 178  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδαΒρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
 
Copyright 2009-15 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr