Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
Ανακοίνωση του Δημάρχου Βύρωνα για τη διεξαγωγή των Βουλευτικών Εκλογών 2015 από τον Δήμο και ευχαριστήριο μήνυμα προς τους εργαζόμενους
Ανακοίνωση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη για την επιτυχή συμμετοχή του Δήμου στη διεξαγωγή των Βουλευτικών Εκλογών του 2015 και ευχαριστήριο μήνυμα προς τους εργαζόμενους, η αρωγή των οποίων στην όλη διαδικασία ήταν πολύτιμη.
 
Μεγάλη νίκη - πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και στον Βύρωνα
Πρωτιά και με διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Βύρωνα μετά τα τελικά αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων της περιοχής.
 
Απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας σε αβάσιμα δημοσιεύματα
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα Μιχαήλ Καραγιάννης, απάντησε σε αβάσιμα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, που αφορούσαν την κατάληψη πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ερυθραίας.
 
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βύρωνα: Αλλαγή και συμπλήρωση αιτήσεων που συμπληρωθήκαν την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2014
Ανακοίνωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βύρωνα σχετικά με τη δυνατότητα που έχουν οι ενδιαφερόμενοι/ες για την αλλαγή και συμπλήρωση των αιτήσεων που είχαν υποβάλλει κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2014.
 
Επιστημονική Επιμόρφωτική Εκδήλωση για θέματα υγείας
Ο Κοινωνικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Δρω • Ζω», ο Δήμος Βύρωνα και η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, διοργανώνουν επιστημονική επιμορφωτική εκδήλωση για θέματα υγείας, στο Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Ελλήνων Αξιωματικών 45 – Παράδρομος Κατεχάκη) του Δήμου Βύρωνα, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ..
 
Ο Δήμος Βύρωνα διοργανώνει εκδήλωση – συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς φορείς της πόλης.
Εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στον πολυχώρο «Άστρα» (Εργάνη).
 
Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου διεξήχθη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα.
 
Λογοτεχνικός διαγωνισμός με αφορμή την επέτειο της γέννησης του Λόρδου Βύρωνα
Μαθητικό και Νεανικό λογοτεχνικό διαγωνισμό με αφορμή την επέτειο της γέννησης του Λόρδου Βύρωνα διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας Και Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα.
 
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βύρωνα: Έναρξη νέων τμημάτων για την περίοδο 2014 -2015
Ενημέρωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βύρωνα σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
 
Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Βύρωνα: Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ- Δωρεάν προληπτικός έλεγχος καρκίνου του μαστού
Ο Δήμος Βύρωνα και το "Τμήμα Προαγωγής Υγείας" της δ/νσης "Κοινωνικής Πολίτικης του Δ. Βύρωνα πραγματοποιεί δωρεάν Πρόγραμμα προληπτικού έλεγχου καρκίνου του μαστού.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 165  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδαΒρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
  
Copyright 2009-15 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr