Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
01/09/2014
«Αλλαγή σελίδας στο Δήμο Βύρωνα»
Για «αλλαγή σελίδας στον Βύρωνα και μια νέα Δημοτική Αρχή που θα έχει στο κέντρο της προσοχής της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και θα λειτουργεί με συλλογικότητα και δημοκρατία» δεσμεύτηκε ο νέος Δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης μας το βράδυ του Σαββάτου 30 Αυγούστου.
 
29/8/2014
«Παντρολογήματα» στη Σκιά των Βράχων
Mε την κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ «Παντρολογήματα», συνεχίζεται την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων». Την παράσταση μεταφράζει και σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος που παράλληλα πρωταγωνιστεί επί σκηνής με την Ναταλία Τσαλίκη και τον Χρήστο Λούλη.
 
26/08/2014
Την Κυριακή 31 Αυγούστου η νέα συνάντηση στο «Χωριό Παραγωγών»
Για μία ακόμα Κυριακή το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα, πιστό στο ραντεβού του με το καταναλωτικό κοινό, ανοίγει τις πύλες του και από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, 26 παραγωγοί-συνεταιρισμοί διαθέτουν περισσότερα από 200 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, απευθείας στους καταναλωτές, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
28/8/2014
Την Κυριακή εγκαινιάζεται το νέο Κλειστό Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο της πόλης μας!
Ένα εξαιρετικό περιβαλλοντικό έργο, το νέο Κλειστό Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο Βύρωνα «Χρήστος Ταμπαξής»*, παραδίδεται την Κυριακή 31 Αυγούστου. Η τελετή των εγκαινίων είναι στις 8 το βράδυ, ενώ από τις 6 το απόγευμα ξεκινούν οι εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
 
29/08/2014
Εγκαινιάστηκαν ο παιδικός σταθμός και το Πολιτιστικό Κέντρο στη γειτονιά του Καρέα
Τον Παιδικό Σταθμό στην οδό Παύλου Μελά στον Καρέα και το Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Αυγούστου, αντίστοιχα.
 
26/8/2014
3+1 έργα πνοής εγκαινιάζονται στον Δήμο Βύρωνα
Τρία έργα πνοής, δύο παιδικούς σταθμούς και το Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, εγκαινιάζει το επόμενο τριήμερο η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βύρωνα λίγο πριν ολοκληρώσει τη θητεία της, ενώ την προσεχή Κυριακή παραδίδεται προς χρήση στους πολίτες ένα ακόμα έργο στολίδι, το νέο Βιοκλιματικό Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 8 το βράδυ εγκαινιάζεται ο νέος Παιδικός Σταθμός στη γειτονιά του Καρέα, ακολουθούν την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 8 το βράδυ τα εγκαίνια του Σταθοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, ενώ την Παρασκευή 29 Αυγούστου την ίδια ώρα, εγκαινιάζεται ο νέος υπερσύγχρονος Παιδικός Σταθμός στη συμβολή των οδών Γρανικού και Ζακύνθου.
 
28/8/2014
«Όταν έχω εσένα» στη «Σκιά των Βράχων»
Mε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Όταν έχω εσένα» των Σταμάτη Κραουνάκη και Σπείρα Σπείρα, συνεχίζεται την Κυριακή 31 Αυγούστου το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων». Tα έσοδα της παράστασης, θα διατεθούν μέσω της αλληλεγγύης για όλους, στους πληγέντες της Γάζας.
 
26/08/2014
Οι «Βάτραχοι» από το Εθνικό Θέατρο «Στη σκιά των Βράχων»
Με την κωμωδία του Αριστοφάνη «Βάτραχοι» από το Εθνικό Θέατρο, συνεχίζεται αύριο, Τετάρτη 27 Αυγούστου, το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων».
 
21/08/2014
Με τους «Πέρσες» του Αισχύλου συνεχίζεται το Φεστιβάλ Βράχων
Με τη διαχρονική τραγωδία του Αισχύλου «Πέρσες», από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συνεχίζεται τη Δευτέρα 25 Αυγούστου το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων».
 
29/7/2014
Με την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή συνεχίζεται το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων»
Με ένα από τα ομορφότερα δείγματα της παγκόσμιας λογοτεχνικής κληρονομιάς, την αρχαία ελληνική τραγωδία «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία του Αλεξάντρ Σμολιακόβ, συνεχίζεται την Τετάρτη 30 Ιουλίου το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων».
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 151  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα

Μάθε που ψηφίζεις!
 

Βρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
  
Copyright 2009-14 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr