Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
Ο Δήμος Βύρωνα για τα 100 χρόνια (24 Απριλίου 1915 - 24 Απριλίου 2015) από τη γενοκτονία των Αρμενίων
Ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Ένα ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού, με στόχο την εξάλειψη ενός έθνους. Η γενοκτονία των Αρμενίων υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του αιώνα. Ο διωγμός και οι σφαγές των Αρμενίων για μια εικοσαετία, από το 1896 μέχρι το 1916, αποτελούν το Αρμενικό Ολοκαύτωμα που κατέστησε τις Τουρκικές κυβερνήσεις διαχρονικά υπόλογες ενώπιον της διεθνούς κοινωνίας και της παγκόσμιας ιστορίας.
 
Χοροθεατρική παράσταση APERSONA, στο Κέντρο Χορού Ντάνκαν (Τετάρτη 29 Απριλίου και Πέμπτη 30 Απριλίου, 21:00)
Ο Γιάννης Μανταφούνης και η Elena Giannotti παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Απριλίου στο Κέντρο Μελέτης Χορού ΝΤΑΝΚΑΝ την χοροθεατρική παράσταση "ApersonA". Το "ApersonA" είναι το σημείο όπου συναντώνται δύο προσωπικές εμπειρίες για τον χορό και το θέατρο.
 
Θεατρική Παράσταση από το Γυμνάσιο και Λύκειο του Καρέα
Η Θεατρική ομάδα Γυμνασίου, Λυκείου Καρέα σας προσκαλεί στην παράσταση «Ου Μόνον Δια Λόγου» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/4 και Σάββατο 25/5, στις 8.30 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρέα.
 
Ξεκινάει η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Βυρωνα
Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία ειδικού γραφείου για την καταγραφή και την περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Βυρωνα. Καλούμε τους πολίτες του Βύρωνα να βοηθήσουν το έργο του Δήμου, ενημερώνοντας την υπηρεσία μας για την παρουσία εγκαταλελειμμένων οχημάτων ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής στην πόλη και να εξοικονομηθούν περισσότερες θέσεις στάθμευσης.
 
Αθλητική γιορτή του Α.Ο Καρέα υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα
Το Σάββατο 25/4/2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρέα, στις 18.30-21.30., θα διεξαχθεί το "All Star Game Byron 2015". Πρόκειται για μια αθλητική γιορτή για τους νεαρούς αθλητές του Βύρωνα που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα με την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα.
 
Ανακοίνωση του Δημάρχου Βύρωνα για την Π.Ν.Π. της Κυβέρνησης που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων των ΟΤΑ
Ανακοίνωση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης να προβεί με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
30ο Παιδικό Νεανικό Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα (26 Απριλίου - 10 Μαΐου 2015)
Το καθιερωμένο ραντεβού με τους μικρούς φίλους του Δήμου Βύρωνα δίνει για 30η χρονιά το Παιδικό – Νεανικό Φεστιβάλ της πόλης μας, από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου. Ο τίτλος του φετινού μας φεστιβάλ είναι: «ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΟΥΝ», εμπνευσμένος από τους στίχους του Τάσου Λειβαδίτη.
 
Πρόσκληση Εθελοντική Αιμοδοσία Τετάρτη 6/5/2015 «Δώσε Ζωή Είναι στο Αίμα σου»
H "Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού" σε συνεργασία με τον "Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα", καλούν τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους κατοίκους του Δήμου Βύρωνα, να συμμετέχουν στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που θα γίνει για την ενίσχυση της "Τράπεζα Αίματος" του Δήμου μας, την Τετάρτη 6/5/2015, από τις 09:00 π.μ. έως 02:00 μ.μ, στο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Καλλιπόλεως 59 τηλ. 2107624403), στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος μας.
 
Κατάθεση Στεφάνων από τον Δήμαρχο Βύρωνα σε διήμερο εκδηλώσεων προς τιμή του Λόρδου Μπάιρον
Την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Απριλίου, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης κατέθεσε στεφάνια, σε τελετές που πραγματοποιήθηκαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και στο Μνημείο του Λόρδου Μπάιρον στον Βύρωνα αντίστοιχα, στα πλαίσια εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 191 χρόνων από το θάνατο του Λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι.
 
Ο Δήμος Βύρωνα σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Σ. Τζόκα (3/05/2015)
Την Κυριακή 3 Μαΐου, στις 19:00, στο Δημαρχείο του Βύρωνα (Καραολή & Δημητρίου 36-44), θα διεξαχθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Τζόκα με τον τίτλο «Ο Κύκλος των “μάταιων” πράξεων”, ένα ιστορικό μυθιστόρημα με φόντο τη ζωή του Ναπολέοντα Σουκατζίδη.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 173  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδαΒρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
 
Copyright 2009-15 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr