Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
Ξενάγηση στο Ιστορικό Κτήριο Ντάνκαν από το Κέντρο Μελέτης Χορού Ντάνκαν και τον ΟΠΑΔΒ
Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., το Κέντρο Μελέτης Χορού Ντάνκαν (Χρυσάφης 34 & Δικαιάρχου), σε συνεργασία με τον "Οργανισμό Πολιτισμού Δήμου Βύρωνα" (ΟΠΑΔΒ), προσκαλούν τους κατοίκους του Βύρωνα να επισκεφθούν και να γνωρίσουν το ιστορικό κτήριο του "Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν".
 
Πρόγραμμα εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ Δήμου Βύρωνα για τον Μάρτιο 2015
Θεατρικές παραστάσεις, περιπάτους, διαλέξεις και προληπτικές εξετάσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον μήνα Μάρτιο, των ΚΑΠΗ Δήμου Βύρωνα, όπως αυτό ανακοινώθηκε από το "Τμήμα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων" των "Υπερεσιών Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού" του Δήμου Βύρωνα.
 
Ξεκίνησαν τα «Παμβυρώνεια 2015»
Το πρωί της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Εργάνης, αναβίωσε ο θεσμός των «Παμβυρωνείων», η μεγάλη αθλητική γιορτή των παιδιών του Βύρωνα, μέσα σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και συγκίνησης με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη να κηρύττει την έναρξη των αγώνων.
 
Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα για τον Μάρτιο 2015
Πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων περιέχει το πρόγραμμα για τον μήνα Μάρτιο, που ανακοίνωσε ο «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα». Προβολές ταινιών μικρού μήκους, «θέατρο Σκιών», ξεναγήσεις σε ιστορικά μέρη του Δήμου, συναυλίες, βραδιές ποίησης, θεατρικές παραστάσεις, θεματικά αφιερώματα, αθλητικές εκδηλώσεις κ.α.. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
 
Διαλέξεις για θέματα υγείας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα
Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι διαλέξεις για θέματα υγείας που διοργάνωσε το Γραφείο Προαγωγής Υγείας στα ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης και Αγ. Τριάδας.
 
Ολοκληρωμένο Σύστημα Πληροφόρησης επιβατών και οδηγών για διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης
Ανακοίνωση – πληροφόρηση του Αντιδημάρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα Μιχαήλ Καραγιάννη σχετικά με το πιλοτικό σύστημα πληροφόρησης επιβατών και οδηγών για διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης.
 
Αθλητικοί Αγώνες «Παμβυρώνεια 2015», 25 Φεβρουαρίου έως τις 06 Μαΐου 2015
Οι Αθλητικοί Αγώνες «Παμβυρώνεια 2015» βρίσκονται προ των πυλών. Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή της Πόλη μας, που θα διεξαχθεί από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 06 Μαΐου, έχει στόχο τη συμμετοχή, τη συλλογική δράση, την άθληση, την υγεία και την κοινωνική αλληλεπίδραση. Προωθεί στα παιδιά την ιδέα του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα. Στους αγώνες παίρνουν μέρος παιδιά από όλα τα σχολεία του Βύρωνα, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια). Περιλαμβάνονται τα αθλήματα: Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο και Στίβος
 
Κοπή Πίτας της Δημοτικής Επιχείρησης
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015, (Τσικνοπέμπτη), η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ Α.Ε ΟΤΑ)έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της συνδυάζοντας και το εορταστικό στοιχείο της ημέρας.
 
Επιτυχημένη η δράση «Χωριό Παραγωγών» την Ημέρα των Ερωτευμένων
Με μεγάλη επιτυχία – για άλλη μια φορά – διεξήχθη το «Χωριό Παραγωγών», το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα με τους καταναλωτές να προμηθεύονται ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.
 
Η τοποθέτηση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη στα αιτήματα των εργαζομένων του Δήμου
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης απάντησε στα ζητήματα που έθεσε το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου μας, στα πλαίσια της παράστασης διαμαρτυρίας του, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 167  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδαΒρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
 
Copyright 2009-15 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr