Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
17/09/2014
Δήλωση του Δήμαρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη για την αναίτια επίθεση ομάδας «ΔΕΛΤΑ» στην αντιφασιστική διαδήλωση της 16ης Σεπτέμβρη
Αναίτια επίθεση της ομάδας ΔΕΛΤΑ στη Λαμπηδόνα στο άλσος της Αγ. Τρίδος, σε διαδηλωτές μετά την ολοκλήρωση της αντιφασιστικής πορείας για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πριν την πραγματοποίηση της συναυλίας μνήμης. Επίθεση δέχθηκε και ο δήμαρχος της πόλης, Άκης Κατωπόδης.
 
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Βύρωνα και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Βύρωνα στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ...
 
Κυριακή με Ποδήλατο
Ποδηλατοπορεία στους δρόμους του Βύρωνα την Κυριακή 21 Σεπ. 2014. Εκκίνηση στις 11.00 π.μ. από το Δημαρχείο. Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.
 
18/09/2014
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10 ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (18.09.214)
Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου, σχετικά με την αποστολή στοιχείων για την «αξιολόγηση» με ποσόστωση των δημοτικών υπαλλήλων και για την επανεξέταση των συμβάσεων των ΙΔΑΧ, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
 
17/09/2014
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΥΡΩΝΑ: Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Σε δελτίο τύπου - ανακοίνωση προχώρησε το "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ. ΒΥΡΩΝΑ" προκειμένου να καταδικάσει την την απρόκλητη βίαιη επίθεση ανδρών της ομάδας "ΔΕΛΤΑ" σε βάρος των πολιτών που συμμετείχαν στην αντιφασιστική πορεία που οργανώθηκε χθες στην πόλη.
 
Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού Δ. Βύρωνα: Αρχισαν οι εγγραφές των εργαστήριων για την περίοδο 2014 - 2015
Άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια του πολιτισμού για την περίοδο 2014 - 2015.
 
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΔΒΜ ΒΥΡΩΝΑ
Ενημερώνουμε τους εκπαιδευόμενους για την παραλαβή βεβαιώσεων παρακολούθησης για τα τμήματα που έληξαν τις 23/6/2014. Οι εκπαιδευόμενοι που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα παρακάτω προγράμματα...
 
16/09/2014
Δήμος Βύρωνα: Ανακοίνωση – Πρόσκληση στο πλαίσιο της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας
Ο Δήμος Βύρωνα, στο πλαίσιο της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, ανακοινώνει την πρόθεσή του να αποδεχθεί μετατασσόμενους για την κάλυψη θέσεων σε υπηρεσίες του.
 
Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου 2014
Απόσπασμα από το πρακτικό της 19ης/7-9-2014 της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αντικείμενο την εκλογή των μελών του "Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βύρωνα".
 
Εκλογή μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βύρωνα
Απόσπασμα από το πρακτικό της 19ης/7-9-2014 της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αντικείμενο την εκλογή μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βύρωνα.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 154  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα
 

Βρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
  
Copyright 2009-14 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr