Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
«Η ΚΡΗΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ»Συναυλία, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα έναρξης 21:00
Ο Γιώργος Ν. Ξυλούρης και ο Ρ/Σ 105,5 Στο Κόκκινο σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι βαθειά στις ρίζες. Για ένα βράδυ, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", οι σημαντικότεροι Κρήτες δημιουργοί θα δώσουν το στίγμα από τον πολιτιστικό χάρτη της Μεγαλονήσου. Τιμή εισιτηρίου: 10 €
 
Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 21:00
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη κλείνει τον κύκλο των φετινών της παραστάσεων σε Ελλάδα και Κύπρο με μια μεγάλη συναυλία στο αγαπημένο της Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη". Τιμή εισιτηρίου: 15 €, Προπώληση: 12 €.
 
Ακύρωση παραστάσεων του Φεστιβάλ στην Σκιά των Βράχων 2015
Ανακοίνωση "Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Βύρωνα, Δάφνης-Υμηττού" για τις παραστάσεις που ακυρώνονται λόγων των εθνικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.
 
Λειτουργία του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών Κέντρου Μελέτης Χορού Ι.
Ανακοίνωση για την λειτουργία του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015 – 2016.
 
«ΤΡΩΑΔΕΣ» Ευριπίδη, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Βράχων
Στο στρατόπεδο των Αχαιών, στα παράλια της λεηλατημένης Τροίας, οι αιχμάλωτες Τρωαδίτισσες και η βασίλισσά τους, Εκάβη, θρηνούν για τα δεινά τους. Όσες έχουν απομείνει ζωντανές από την ξεκληρισμένη βασιλική οικογένεια... Τιμή εισιτηρίου: 15 €, Φοιτητικό, Άνω των 65 ετών, Νεανικό έως 23 ετών: 12 € Ώρα έναρξης: 21.00
 
Δωρεάν διανομή ροδάκινων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα πραγματοποίησε δωρεάν διανομή ροδάκινων, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Τα προϊόντα διέθεσε η Οργάνωση Παραγωγών «Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ Ο.Π.Ε.Γ.Α.».
 
Συγχαρητήρια του Δημάρχου στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015: "Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ως Δήμαρχος και ως εκπαιδευτικός, σας εύχομαι καλή φοιτητική σταδιοδρομία. Συγχαρητήρια και στους αρωγούς αυτής της προσπάθειας, τους καθηγητές και τις οικογένειες σας που βρέθηκαν δίπλα σας σε αυτή τη μεγάλη μάχη για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και που είδαν τους κόπους σας να ανταμείβονται..........
 
Ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Θανάση Ν. Παπαθανασίου για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων
Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Θανάσης Παπαθανασίου, για τα αποτελέσματα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.
 
Δωρεάν διανομή ροδάκινων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή φρούτων την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, από τις 11.00 έως τις 14.00, στον πολυχώρο “ΑΣΤΡΑ” (περιοχή Εργάνη).
 
Ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βύρωνα»
Λόγω καθυστέρησης της έκδοσης των τελικών πινάκων ωφελουμένων του ΕΣΠΑ (15/9), οι τελικοί πίνακες για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς θα ανακοινωθούν έως τις 20 Σεπτεμβρίου.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 186  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδαΒρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
 
Copyright 2009-15 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr