Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
Έκθεση για το πρόγραμμα του Δ. Βύρωνα που αφορά τη βελτίωση της ποιότητας του Περιβάλλοντος διαμονής Παιδιών και Εργαζομένων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου Βύρωνα για την βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος διαμονής παιδιών και εργαζομένων στους Δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, η διεύθυνση των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Βύρωνα και μια ομάδα αλληλέγυων πολιτών του Δήμου μας υπό τον Παιδίατρο- Ανοσολόγο Μανώλη Λιάτση επισκέφτηκε τους σταθμούς και εξέτασε τα παιδιά για αλλεργίες σε ακάρεα και μύκητες. Είχε προηγηθεί ο έλεγχος των χώρων των σταθμών για τον προσδιορισμό του μυκητιασικού φορτίου από το τμήμα μικροβιολογίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
Βανδαλισμοί στο 4ο Γυμνάσιο Βύρωνα
Το φαινόμενο των βανδαλισμών σχολικών συγκροτημάτων επανεμφανίστηκε με “θύμα” αυτή τη φορά το 4ο Γυμνάσιο Βύρωνα. Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλαν στον χώρο του σχολείου καταστρέφοντας τον συναγερμό, ενώ διέρρηξαν το Γραφείο των Καθηγητών, του κυλικείου και της αίθουσας πληροφορικής, κλέβοντας υπολογιστές και άλλο υλικό.
 
Έκτακτα Μέτρα για τον Καύσωνα
Ο Δήμος Βύρωνα, ενόψει του επικείμενου καύσωνα, μεριμνά και διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Οι αίθουσες που πρόκειται να λειτουργήσουν ως χώροι υποδοχής των πολιτών είναι οι εξής: Από τι 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι το Δημαρχείο και τα ΚΑΠΗ και από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής. Οι αίθουσες θα παραμείνουν στη διάθεση των πολιτών έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου (8 το βράδυ).
 
«Η ώρα του Πολίτη»
“Η ώρα του Πολίτη”, που έχει ως κύριο στόχο την άμεση επικοινωνία και τον ουσιαστικό διάλογο ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και τους Δημότες, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 6.00 μ.μ., με την επόμενη συνάντηση να ορίζεται την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα.
 
Κριτική Επιτροπή για το Διαγωνισμό Λογοτεχνικής Εκφρασης
Το Τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς & Πολιτισμού διοργάνωσε Διαγωνισμό λογοτεχνικής έκφρασης για εφήβους/ες και νέους/ες με θέμα τη ζωή, την προσωπικότητα και το έργο του Λόρδου Βύρωνα. Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής της προκήρυξης, τα έργα κρίθηκαν από πενταμελή (5) κριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν φιλόλογοι, συγγραφείς και άλλες πνευματικές προσωπικότητες. Δείτε τα μέλη της επιτροπής και όλη την απόφαση του Δ.Σ.........
 
Επίσκεψη του Δημάρχου Βύρωνα και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας στο ΚΥΒ
Επίσκεψη του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Χρήστου Σπυρόπουλου στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα (ΚΥΒ).....
 
Η Δημοτική Αρχή του Βύρωνα αποχαιρετά τον Παναγιώτη Μακρή
Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα, αποχαιρετά έναν αγωνιστή της αριστεράς, έναν άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με την ιστορία της σύγχρονης Καισαριανής, τον Παναγιώτη Μακρή, ο οποίος απεβίωσε χθες, 27 Ιουλίου, στα 98 του χρόνια. Η πολιτική κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο της Καισαριανής.
 
Φεστιβάλ Βράχων: «Αίας» Σοφοκλή από το Θέατρο Νέου Κόσμου τη Δευτέρα 27 Ιουλίου
Ο Αίας θεωρείται η παλαιότερη από τις σωζόμενες τραγωδίες του Σοφοκλή, ενδεικτική ωστόσο της θεατρικής ιδιοφυΐας του.Ο κεντρικός ήρωας, ανυπέρβλητα γενναίος, παλεύει με τη μοίρα του, καθώς επιθυμεί μόνος του να ορίζει ζωή και θάνατο, απορρίπτοντας σταθερά τη θεϊκή βοήθεια...
 
Επιτροπή για την καταγραφή ζημιών από φυσικές καταστροφές
Σύμφωνα με την υπ. αριθμό 430/21.7.2015 Απόφαση Δημάρχου Βύρωνα, συγκροτήθηκε Επιτροπή για την καταγραφή και εκτίμηση ζημιών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΕΒΑ
Έως τις 5 Αυγούστου 2015 θα διαρκέσει η υποβολή των αιτήσεων για το νέο Επισιτιστικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί σε όλους τους δήμους της χώρας. Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στο www.idika.org.gr/teba/.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 185  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδαΒρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
 
Copyright 2009-15 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr