Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
21/08/2014
Με τους «Πέρσες» του Αισχύλου συνεχίζεται το Φεστιβάλ Βράχων
Με τη διαχρονική τραγωδία του Αισχύλου «Πέρσες», από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συνεχίζεται τη Δευτέρα 25 Αυγούστου το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων».
 
29/7/2014
Με την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή συνεχίζεται το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων»
Με ένα από τα ομορφότερα δείγματα της παγκόσμιας λογοτεχνικής κληρονομιάς, την αρχαία ελληνική τραγωδία «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία του Αλεξάντρ Σμολιακόβ, συνεχίζεται την Τετάρτη 30 Ιουλίου το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων».
 
27/7/2014
Η παράσταση «Κατάδικός μου» στο Θέατρο Βράχων
Με τη θεατρική παράσταση «Κατάδικός μου» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη, συνεχίζεται το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» τη Δευτέρα 28 Ιουλίου.
 
24/7/2014
Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα «Στη σκιά των Βράχων»
Ραντεβού στους Βράχους μάς δίνει και φέτος το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου μας, το οποίο στις 25 και 26 Ιουλίου παρουσιάζει, για δεύτερη χρονιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, τη θεατρική παράσταση «Ιφιγένεια εν γένει» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου.
 
24/7/2014
Tιμήθηκαν οι πεσόντες πυροσβέστες στον Καρέα
Επιμνημόσυνη δέηση εψάλη την περασμένη Τρίτη, στη μνήμη των Αρχιπυροσβεστών Δημήτριου Μαλούκου και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριου Καραμολέγκου, που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια της τραγικής πυρκαγιάς του Υμηττού στις 22 Ιουλίου 1998.
 
22/7/2014
Η «Ρόζα Εσκενάζυ» στο Θέατρο Βράχων
Η περιπετειώδης ζωή της Ρόζας Εσκενάζυ, μιας από τις σημαντικότερες γυναίκες της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής, αποτελεί το θέμα της μυθοπλασίας της ομώνυμης μουσικοθεατρικής παράστασης, που ανεβαίνει στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», την Τετάρτη 23 Ιουλίου.
 
17/7/2014
«Ιφιγένεια εν Ταύροις» στο Φεστιβάλ Βράχων
Με την τραγωδία του Ευρυπίδη «Ιφιγένεια εν Ταύροις» συνεχίζεται τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων». Η παράσταση, που κρατά ανέγγιχτο το κείμενο του Ευριπίδη, τοποθετεί τη δράση του έργου, αντί της Ταυρίδας, στα προπύλαια του Άδη, στο μεταίχμιο μεταξύ ζωής και θανάτου, μεταξύ λογικής και παραφροσύνης, μνήμης και λήθης.
 
15/7/2014
H θεατρική παράσταση «Ωχ! Ηλέκτρα» στο Θέατρο Βράχων
Με μια καλογραμμένη κωμωδία που σχολιάζει εύστοχα και καυστικά τα κοινωνικά ήθη, τις ανθρώπινες σχέσεις, την οικονομία αλλά και τη φύση του νεοέλληνα, συνεχίζεται την Τετάρτη 16 Ιουλίου το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων». Ο λόγος για τη θεατρική παράσταση «Ωχ! Ηλέκτρα» των Άννας Παναγιωτοπούλου και Πέτρου Φιλιππίδη.
 
16/7/2014
Θέατρο Βράχων: το κοινό υποκλίθηκε στους James και οι James στο κοινό τους
Μία ακόμα μοναδική συναυλία πραγματοποίησαν χθες το βράδυ οι James, στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο Τιμ Μπουθ και η παρέα του έκαναν την έκπληξη στους χιλιάδες φίλους που ήταν εκεί και εμφανίστηκαν όχι στη σκηνή αλλά… στις κερκίδες του θεάτρου.
 
11/7/2014
Οι Imam Baildi στη Σκιά των Βράχων
Mετά τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και με τελευταία στάση το Montreal Jazz Festival, το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά, οι Ιmam Baildi, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο Θέατρο Βράχων στις 14 Ιουλίου και στήνουν μια μουσική γιορτή όπου οι νοσταλγικές μελωδίες από τις δεκαετίες ’40, ’50 και ’60 έρχονται στο σήμερα, τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν τη διάθεση του κοινού και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka εναλλάσσεται με την ιδιαίτερη φωνή της Ρένας Μόρφη.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 150  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα

Μάθε που ψηφίζεις!
 

Βρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
  
Copyright 2009-14 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr