Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
Εβδομάδα Αλληλεγγύης από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα
Ο Δήμος Βύρωνα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής Βύρωνα Υμηττού, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, οι Πρόσκοποι Βύρωνα Καισαριανής, το Σ.Ε. Οδηγισμού Βύρωνα διοργανώνουν εβδομάδα Αλληλεγγύης από 29/3/2015 έως 5/4/2015, με σκοπό την συλλογή τροφίμων, φαρμάκων, παιχνιδιών, σοκολατένιων αυγών και λαμπάδων, προς ενίσχυση των ευπαθών ομάδων της πόλης μας με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα.
 
Χωριό Παραγωγών το Σάββατο 4 Απριλίου
Το Σάββατο 4 Απριλίου θα διεξαχθεί η κοινωνική δράση του Δήμου Βύρωνα «Χωριό Παραγωγών» με τη συμμετοχή 34 παραγωγών από όλη τη χώρα που θα διαθέσουν τα προϊόντα τους, χωρίς μεσάζοντες, κατευθείαν στον καταναλωτή, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της πόλης μας
Συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη με τους/τις Διευθυντές/ρίες των Σχολικών Μονάδων της πόλης με θέμα τις υλικές φθορές που έχουν προξενηθεί από αγνώστους σε Γυμνάσια και Λύκεια, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου.
 
Επίσκεψη/ξενάγηση στον 'Αγιο Ιωάννη του Καρέα
Στο πλαίσιο των ξεναγήσεων για να γνωρίσουμε την πόλη μας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη Καρέα, με σκοπό οι κάτοικοι του Βύρωνα να γνωρίσουν το χώρο και την Ιστορία της Μονής.
 
Εκπαιδευτικό κινητικό πρόγραμμα C ή Σκυτάλη
Πρόγραμμα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης για χορευτές και μαθητές Δημοτικού, ΓΆ κύκλος μαθημάτων και παραστάσεων 2014- 2015.
 
Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Βύρωνα: Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ- Δωρεάν προληπτικός έλεγχος καρκίνου του μαστού
Ο Δήμος Βύρωνα και το "Τμήμα Προαγωγής Υγείας" της δ/νσης "Κοινωνικής Πολίτικης του Δ. Βύρωνα πραγματοποιεί δωρεάν Πρόγραμμα προληπτικού έλεγχου καρκίνου του μαστού.
 
Επιτυχής η διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Δρόμου στον Δήμο Βύρωνα
Την Κυριακή 22 Μαρτίου, οι δρόμοι του Βύρωνα ήταν ελεύθεροι. Μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας, όλων των ηλικιών κατέκλυσαν το πάρκο της Καραολή & Δημητρίου προκειμένου να πάρουν μέρος στον αγώνα δρόμου που η δημοτική αρχή αποφάσισε – όπως και τα Παμβυρώνεια - να αναβιώσει.
 
Προκήρυξη Διαγωνισμού λογοτεχνικής έκφρασης για εφήβους/ες και νέους/ες
Ο Δήμος Βύρωνα προκηρύσσει Διαγωνισμό λογοτεχνικής έκφρασης για εφήβους/ες και νέους/ες με αφορμή την επέτειο της γέννησης του Λόρδου Βύρωνα στις 22 Ιανουαρίου 1789 και με θέμα τη ζωή, την προσωπικότητα και το έργο του.
 
Απόφαση Δημάρχου για αντικατάσταση Αντιδημάρχου
Αντικατάσταση Αντιδημάρχου «Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης» μετά από την επιστολή παραίτησης που κατέθεσε ο κ. Αναστάσιος Μαυρόπουλος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του (πιο συγκεκριμένα ανέλαβε καθήκοντα Γ.Γ. της Πολιτικής Προστασίας της Κυβέρνησης). Νέος Αντιδήμαρχος ορίζεται ο κ. Ιωάννης Μαυρίκης.
 
Ρύθμιση Οφειλών προς το Δήμο Βύρωνα με μηνιαίες τμηματικές δόσεις
Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4152/2013-ΦΕΚ 107 Α' δύναται να ρυθμιστούν βεβαιωμένες οφειλές προς το Δήμο Βύρωνα με μηνιαία τμηματική καταβολή έως 12 δόσεις. Εφόσον επιθυμείτε να αξιοποιήστε τη ρύθμιση αυτή παρακαλούμε να προσέλθετε στην υπηρεσία μας για να υποβάλετε την αίτηση σας.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 171  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδαΒρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
 
Copyright 2009-15 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr