Δήμος Βύρωνα
 
   
Τελευταία Νέα
Χωριό Παραγωγών το Σάββατο 10 Οκτωβρίου
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στο Πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο, θα διεξαχθεί η κοινωνική δράση “Χωριό Παραγωγών”, που διοργανώνεται από τον Δήμο Βύρωνα, με ώρες λειτουργίας 08.00 – 15.00.
 
Εκδήλωση για την απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης των προγραμμάτων του ΚΒΔΜ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Ο Δήμος Βύρωνα και το ΚΔΒΜ ΒΥΡΩΝΑ σας προσκαλούν σε Εκδήλωση για την απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης των συμμετεχόντων στα εκπαιδευτικά προγράμματα ενηλίκων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου (Νοέμβριος 2014 – Μάρτιος 2015). Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Βύρωνα, Καραολή και Δημητρίου 36-44 τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19.30 μ.μ.
 
Προγράμματα μαθημάτων του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν, περιόδου 2015 -2016
Με μια ευρεία γκάμα μαθημάτων από τον κλασικό και σύγχρονο χορό, τη yoga, το hip – hop, τους παραδοσιακούς και τους latin, ξεκινούν τα νέα προγράμματα μαθημάτων της περιόδου 2015 - 2016. Τα νέα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
 
ΚΑΠΗ Δ. Βύρωνα: Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής
Τη Παρασκευή 9/10/15, ώρα 17:30 μ.μ., σας περιμένουμε στην πρώτη Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής με έργα που έχουν δημιουργήσει τα μέλη και των τριών Κ.Α.Π.Η. μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Α.Π.Η Αγ. Τριάδας, Βουτζά 73, Βύρωνας. Στο πλαίσιο της δράσης αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα "Οκτώβριος μήνας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες", στο χώρο του ΚΑΠΗ Αγ. Τριάδας, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας.
 
Ο Οκτώβριος μήνας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που καταφθάνουν στη χώρα μας
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη, στο ζήτημα των προσφύγων που καταφθάνουν στη χώρα μας κάτω από δύσκολες συνθήκες, καλεί όλους τους Δημότες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας.
 
Λήξη προθεσμίας κατάθεσης αιτήσεων για τα προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Βύρωνα 2015-2016
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δ.Βύρωνα ενημερώνει ότι η καταληκτική ημερομηνία για τη κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στα εκπαιδευτικά προγράμματα 2015 -2016 είναι τη Πέμπτη 08/10/2015.
 
Μεγάλοι & Μικροί αγωνίζονται μαζί
Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο ΓΣ Νίκη Βύρωνα διοργανώνει έναν πρωτότυπο αγώνα με παιχνίδια ευχάριστου συναγωνισμού για γονείς ή κηδεμόνες από 18 ετών και άνω και παιδιά από 6 έως 15 ετών. Ο αγώνας «Μεγάλοι & Μικροί αγωνίζονται μαζί» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/10/2015 στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα.
 
01/10/2015
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δ. Βύρωνα: Έκθεση Δράσης-Αποτελεσμάτων-Προτεραιοτήτων
Ανακοίνωση της Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα για τη δράση, τα αποτελέσματα της χρονιάς καθώς και τις προτεραιότητες που προκύπτουν, μετά από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και του νέου διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης το Σεπτέμβρη του 2014.
 
Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Βύρωνα - Οκτώβριος 2015
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα για τον μήνα Οκτώβριο με συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τους πρόσφυγες.
 
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η Ποδηλατοβόλτα του Δήμου Βύρωνα
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, το πρωί μπροστά από το Δημαρχείο σε μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός. Η 2η Ποδηλατοβόλτα διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων μέσα στον Βύρωνα.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | .... 190  Επόμενη σελίδα Επόμενη σελίδα

Βρείτε το πλησιέστερο σταθμό ανακύκλωσης συμπληρώνοντας την οδό που κατοικείτε:
 
Εγγραφείτε και εσείς συνδρομητές στο δωρεάν newsletter του Δήμου.

Αρχείο newsletters
 
Copyright 2009-15 :: Δήμος Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 36-44 Βύρωνας 16233
Τηλ. Κέντρο: 213 2008600
E-Mail: info@dimosbyrona.gr
Ανάπτυξη Δικτυακού Χώρου: komvos.gr