Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα

To 1987 ξεκίνησε το Φεστιβάλ Βράχων του Δήμου Βύρωνα «Στη Σκιά των Βράχων», το οποίο καθιερώθηκε ως θεσμός το 1989. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Όμως αυτό που παραμένει το ίδιο είναι η αγάπη για τον πολιτισμό και το πάθος και το μεράκι όσων εργάζονται για το Φεστιβάλ, για ποιοτικές εκδηλώσεις.

Τα Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη», σήμα κατατεθέν του Δήμου Βύρωνα, δίνουν χρώμα στις καλοκαιρινές νύχτες ολόκληρης της Αττικής. Μέσω του Φεστιβάλ, επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, υπερασπιζόμαστε και προωθούμε τον πολιτισμό.

"Το Φεστιβάλ των Βράχων είναι καρπός μιας μεγάλης προσπάθειας, μια ετήσια πολιτιστική συνάντηση, που αποτελεί τον πυρήνα πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα. Ένα θεσμοποιημένο πολιτιστικό γεγονός που γίνεται αποδεκτό κάθε χρόνο με θέρμη, από όλους τους συμμετέχοντες. Με φάρο τις πολιτιστικές του δράσεις προβάλλεται η πόλη μας και οι άνθρωποι της", δηλώνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, τονίζοντας ότι "ως Δημοτική Αρχή, επενδύουμε στον πολιτισμό, τον οποίο θεωρούμε σύμμαχος μας τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε και ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη ενός αναπτυξιακού περιβάλλοντος, παιδείας, καλλιέργειας του πνεύματος, κοινωνικής αλληλεγγύης και άλλων ανθρωπιστικών αξιών".

Tο Φεστιβάλ Βύρωνα "Στη Σκιά των Βράχων" διοργάνωνε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μέχρι το 2011.

Αλλαγή σελίδας

Το 2011 οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού προχωρούν, βάσει των προβλεπομένων από τον "Καλλικράτη", στη σύσταση ενός Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού, με στόχο τη διοργάνωση ενός ενιαίου Φεστιβάλ. Το νέο Διαδημοτικό Δίκτυο αναλαμβάνει τη διαχείριση των Θεάτρων Βράχων και τη διοργάνωση του ενιαίου πλέον Φεστιβάλ "στη Σκιά των Βράχων". Λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών σύστασης του Δικτύου, το διαδημοτικό πλέον Φεστιβάλ ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2012.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» είναι: http://www.festivalvraxon.gr

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ