31 Μαρτίου 2015

Γενική Γραμματέας

Σταυρούλα Κοττάκη – Προμπονά του Νικόλαου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).
 
Εργάστηκε μέχρι το 1984 σαν οικονομική υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα.
Το 1984 προσελήφθη στο Δήμο Ηλιούπολης υπηρετώντας σε διάφορους τομείς και από το 2005 έως και σήμερα ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών.
 
Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Ελεγκτικής, για την Οικονομική Διοίκηση των ΟΤΑ, τη χρήση τηλεματικής για την υποστήριξη ΜΜΕ, την «Κατάρτιση στελεχών ΟΤΑ σε νέες μεθόδους Διοίκησης», την «Εφαρμογή του Διπλογραφικού Λογιστικού Συστήματος ΟΤΑ», την «Κατάρτιση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων από τους Δήμους», το «Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ)», τον «Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» καθώς και του πιστοποιημένου επιμορφωτικού προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ» στο ΙΝΕΠ.
Συμμετείχε στην Ομάδα Εργασίας που συνέταξε την εκπαιδευτική ύλη για το Δημόσιο Λογιστικό, η οποία χρησιμοποιήθηκε στο Πρόγραμμα συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης «Εφαρμογή του Διπλογραφικού Λογιστικού Συστήματος στους ΟΤΑ» καθώς και στην ομάδα συγγραφής του βιβλίου «Υποστηρικτικό Εργαστήριο για τα Οικονομικά των Ο.Τ.Α» για την Γ΄ Εκπαιδευτική Σειρά της Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
Eισηγήτρια στα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν από την ΕΔΕΧΥ Α.Ε. για λογαριασμό του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. με θέμα «Εφαρμογή του Διπλογραφικού Λογιστικού Συστήματος στους ΟΤΑ», ένταξη στο Διδακτικό Προσωπικό του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. με την 2582/23.4.02 απόφαση του Δ.Σ. και διδασκαλία στα επιμορφωτικά σεμινάρια του ΕΚΔΔ/ΙΝΕΠ στον τομέα ΟΙΚΟΝ. ΧΩΡ. & ΠΕΡΙΒΑΛ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, στο Διδακτικό Προσωπικό του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης της Ειδικής Φάσης Σπουδών της Β΄ και Γ΄ Εκπαιδευτικής   Σειράς στην Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Τ.Α.).
Κατέχει άδεια άσκησης Οικονομολογικού Επαγγέλματος καθώς και άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτέχνη με πτυχίο Α΄ Τάξης.
 
Διετέλεσε Πρόεδρος του Γ’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου OTA Αθηνών (2013 – 2015), μέλος Α’ Πειθαρχικού Συμβουλίου Αθηνών (2013 – 2014) και Γενική Γραμματέας του Δήμου Καισαριανής (ΦΕΚ 1535/τ. Γ’ 2014). 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ