Εκπρόσωπος Τύπου Δήμου Βύρωνα

Δημήτρης Β. Βαγιανός

Ο Δημήτρης Βαγιανός σπούδασε Πολιτική Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (MSc), όπου και εκπονεί τη Διδακτορική του Διατριβή (Υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού). Επίσης έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία. 

Στα γνωστικά του ενδιαφέροντα εδράζονται θέματα που αφορούν την Επικοινωνιακή Διάσταση του Πολιτικού, τη Διαμεσολαβημένη Επικοινωνία, το ρόλο που διαδραματίζουν τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τη Συγκρουσιακή ή Διεκδικητική Πολιτική και γενικά διεπιστημονικές αλληλοτροφοδοτήσεις που αφορούν ειδικές θεματικές ενότητες ή επί μέρους κλάδους της Πολιτικής Επιστήμης, της Ιστορίας κ.λπ.
 
Έχει συμμετοχές σε Συνέδρια (πρόσφατες εισηγήσεις στα Συνέδρια: "Από την Απελευθέρωση στα Δεκεμβριανά: Μια τομή στη νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας", (23 Νοεμβ. 2014) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αμφιθέατρο "Σάκη Καράγιωργα ΙΙ" και "Από την Μεταπολίτευση στην Κρίση: Όψεις και προοπτικές της Γ' Ελληνικής Δημοκρατίας" στο Μέγαρο Θεωρητικό Ερευνών, Αμφιθέατρο Παπαρηγοπούλου της Νομικής Σχολής Αθηνών (18 Δεκ. 2014). Έχει επίσης συμμετοχές σε πλήθος σεμιναρίων ως εισηγητής και σχολιαστής, ενώ έχει δημοσιεύσεις εργασιών και άρθρων. Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου "Μέσα, Επικοινωνιακό Σύστημα και Βιώσιμη Ανάπτυξη", που διοργανώνει το Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου (εισηγητής στο Συμπόσιο με θέμα «Δημόσιες πολιτικές, επικοινωνία και αλλαγή παραδείγματος», 6 Μαϊου 2015). Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης (ΕΕΠΕ).
 
Έχει εργαστεί ως Επικοινωνιολόγος και Πολιτικός Επιστήμονας σε ακαδημαϊκούς και μη φορείς.
 
Από το Νοέμβριο του 2014 απασχολείται ως Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και ως Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, τον οποίο επικουρεί.
 
Οι αρμοδιότητες του είναι η παροχή συμβουλών σε θέματα επικοινωνίας, όπως η σχεδίαση της επικοινωνιακής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, η οργάνωση της προβολής των δράσεων και των εποπτευόμενων νομικών προσώπων του, η ανάπτυξη δημοσίων σχέσεών του, η προετοιμασία, οργάνωση και υποστήριξη συμμετοχής του Δήμου σε ημερίδες, forum, συνέδρια κ.λπ., με το συμβουλευτικό του έργο να απευθύνεται προς τον Δήμαρχο.
 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ.: 2132008671
Fax: 210 7669596 (υπόψη Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων)
E-mail: press@dimosbyrona.gr - vagianosd@dimosbyrona.gr
https://www.linkedin.com/in/dimitrisvagianos

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ