Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Το Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων εδρεύει στο Δημαρχείο Βύρωνα, στην οδό Καραολή Δημητρίου 36 - 44 και υπάγεται στο Δήμαρχο.

Υπεύθυνος του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων είναι ο Ειδικός Σύμβουλος για θέματα Επικοινωνίας Δημήτρης Βαγιανός.

Αντικείμενο του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων είναι ο σχεδιασμός της επικοινωνιακής πολιτικής για την προώθηση της αποστολής και των στόχων του Δήμου και του Δημάρχου, καθώς και η οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων προβολής του έργου και των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος.
 
Το Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων είναι υπεύθυνο για τη σύνταξη, αναπαραγωγή και προώθηση δηλώσεων, ανακοινώσεων, δελτίων τύπου, ενημερωτικών εκδόσεων ή εκμπομπών των στελεχών της διοίκησης του Δήμου, την άμεση ενημέρωση των δημοσιογράφων, των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και των πολιτών, για τις επιδιώξεις, τους στόχους και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Στις δραστηριότητες του γραφείου περιλαμβάνονται ακόμη η καταγραφή, αξιολόγηση και ανάλυση των ειδήσεων (έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου).

Το Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων διαχειρίζεται τις σχέσεις του Δήμου με τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ διαχειρίζεται την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, google+, youtube, instagram).

Αντικείμενο επίσης του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων είναι η οργάνωση και η πραγματοποίηση εκδηλώσεων (συνέδρια, συνελεύσεις, εορτές κλπ), καθώς και η υποστήριξη συνεδρίων άλλων φορέων όπου συμμετέχει ο Δήμος Βύρωνα και ο Δήμαρχος.

Τέλος, έχει την ευθύνη των δημοσίων σχέσεων του Δήμου με όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ