Μικτή Χορωδία

Μικτή Χορωδία

Η πρώτη μορφή της χορωδίας των Κ.Α.Π.Η Δήμου Βύρωνα δημιουργήθηκε το 1982-83 με πρώτο ιδρυτικό μέλος της από μαρτυρίες μελών του Κ.Α.Π.Η.,  τον  κύριο Απόστολο Χουρμέντη.
 
Στην συνέχεια και για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα της πορείας της, ανέλαβε την διδασκαλία της ο μαέστρος Γιώργος Αρβανίτης που ταυτόχρονα είχε και την παιδική-νεανική χορωδία του δήμου και των ενηλίκων. 
 
Από το 1989 και μετά την χορωδία αναλαμβάνει ο μαέστρος Χριστόφορος Ιωάννου και δημιουργείται η δεύτερη πλέον και τελική μορφή της, η πολυφωνική που γίνεται γνωστή μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις, συμμετέχοντας σε πολλά φεστιβάλ, εντός και εκτός δήμου όπου εκπροσωπεί επάξια τον δήμο της και διακρίνεται. 
 
Μετά τον θάνατο του μαέστρου Χριστόφορου Ιωάννου στις αρχές του Ιανουαρίου του 1998, την διεύθυνση της χορωδίας ανέλαβε η Παναγιώτα Σανγβινάτσου, διατηρώντας την πολυφωνική της μορφή μέχρι σήμερα, συνεχίζει το έργο εκπροσώπησης του δήμου της επάξια, σε πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες, με πολλές τιμητικές διακρίσεις.

Η χορωδία τα 3 τελευταία χρόνια συνεργάζεται και συμπράττει σε εκδηλώσεις, με τους παιδικούς σταθμούς του δήμου της, για την όμορφη συνύπαρξη - δημιουργική απασχόληση - συμμετοχή και επιμόρφωση, των μικρών της φίλων. 
 
Επίσης ενημερωτικά  από το 2012 έχει δημιουργηθεί  ξεχωριστή ομάδα της χορωδίας στο facebook από την διευθύντρια της χορωδίας καθώς και blog στο google http://horodiakapidimouvirona.blogspot.com, για την ευρύτερη προβολή του έργου της.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ