Γυμναστικής στο Σπίτι  με ειδικά Video

Γυμναστικής στο Σπίτι με ειδικά Video

O Δήμος Βύρωνα εγκαινιάζει ένα πρόγραμμα άσκησης στο σπίτι για όλες τις ηλικίες. Στόχος είναι όχι μόνο να μείνουνε όλοι ασφαλείς από τον κορονοϊό αλλά και υγιείς με καθημερινή άσκηση και φροντίδα για τον εαυτό μας. Γυμναστείτε στο σπίτι μέσω ειδικών videos, που επιμελούνται και παρουσιάζουν γυμναστές του Δημοτικού Κολυμβητήριου και η φυσικοθεραπεύτρια του τμήματος ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων. Τα videos αυτά που προβάλλονται παρακάτω και στο κανάλι του Δήμου Βύρωνα στο YouTube, θα εμπλουτίζονται κάθε εβδομάδα.Έτσι οι πολίτες μπορούν να ασκηθούν στο σπίτι με ασφάλεια, αποφεύγοντας το συνωστισμό σε χώρους μαζικής προσέλευσης αλλά και την έκθεση σε άσχημα καιρικά φαινόμενα στη διάρκεια το χειμώνα.  

Τα προγράμματα γυμναστικής αφορούν: 
  •  Άσκηση  ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης για ενήλικες  
  •  Άσκηση στο σπίτι για άτομα μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας, για τη  βελτίωση της ισορροπίας, της αντοχής και την αποφυγή πτώσεων.
Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε σχετικά: «Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται με την αξιοποίηση του επιστημονικού προσωπικού του Δήμου Βύρωνα στον συγκεκριμένο τομέα. Μετά την αναστολή των δημοτικών προγραμμάτων γυμναστικής και του κολυμβητηρίου, λόγω της νέα καραντίνας, ζητήσαμε από τους γυμναστές μας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αυτόν τον τρόπο. Το δέχτηκαν με χαρά και συνεισέφεραν ιδέες, γνώση, εμπειρία αλλά και προσωπική εργασία γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε. Μέσα σε αυτή τη δοκιμασία του νέου lockdown στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη με πράξεις με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Μένουμε ασφαλείς, παραμένουμε όρθιοι, αισιόδοξοι και αλληλέγγυοι!»

 

Βίντεο

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα