Παραδόθηκε η βοήθεια του Δήμου Βύρωνα στους σεισμοπαθείς της περιοχής του Τυρνάβου
22 Μαρτίου 2021

Παραδόθηκε η βοήθεια του Δήμου Βύρωνα στους σεισμοπαθείς της περιοχής του Τυρνάβου

Η αποστολή του Δήμου Βύρωνα που μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συνέλεξαν οι κάτοικοι της πόλης μας για τους σεισμόπληκτους του Τυρνάβου, μετέβη στην περιοχή το Σάββατο 20/03/2021. Σε αυτήν συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Θέμης Τέγος και Κώστας Αγγέλης, ο εργαζόμενος στο  Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δ. Παναγιωτόπουλος και αντιπροσωπία των εθελοντών του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, με επικεφαλής τον πρόεδρο τους Σταύρο Σαλαγιάννη!

Την αποστολή υποδέχθηκαν στον Τύρναβο οι: Γιώργος Σακούτσιος, Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας, Χριστόφορος Κατσαρός Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Παπαλέξης Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου και η Έλενα Ζαρόγιαννου, Γενική Γραμματέας  του Δήμου, οι οποίοι και ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά τον καταστροφικό σεισμό.

 

Αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση και εκφράστηκε η συμπαράσταση της κοινωνίας και του δημάρχου Βύρωνα στους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Τυρνάβου, παραδοθήκαν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά – είδη προσωπικής υγιεινής και ρουχισμού). Στην συνέχεια η αποστολή μετέβη στο χωριό Δαμάσι που είναι από τα χωριά που επλήγησαν περισσότερο για να  εκφράσει την συμπαράσταση της στους δοκιμαζόμενους κάτοικους και εν συνεχεία επέστρεψε στο Βύρωνα.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα