Εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 2021
26 Μαρτίου 2021

Εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 2021

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, τιμήθηκε χθες στον Βύρωνα η επέτειος της 25ης Μαρτίου και η συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Η κατάθεση στεφάνων (που επετράπη από την σχετική ΚΥΑ) έγινε στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης) από τον Δήμαρχο, κ. Γρηγόρη Κατωπόδη και επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον covid-19.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής κατέθεσε στεφάνι ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Αγγελόπουλος. Για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ, κατέθεσε στεφάνι ο επικεφαλής της παράταξης κ. Χρήστος Γώγος. Για τη Δημοτική Παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ» κατέθεσε στεφάνι ο επικεφαλής κ. Μιλτιάδης Μπαντής. Για τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» κατέθεσε στεφάνι ο επικεφαλής κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος. Για τη Δημοτική Παράταξη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ», κατέθεσε στεφάνι η επικεφαλής κα Βασιλική Σάρολα ενώ αντιπροσωπεία της Δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα» κατέθεσε λουλούδια.

Στεφάνι κατέθεσαν επίσης: για τη Νέα Δημοκρατία Βύρωνα ο κ. Κώστας Βασιλείου  και για το ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα η κα Κατερίνα Καρβέλη. Για την κίνηση Έξυπνος Βύρωνας (Think Tank) ο κ. Βασίλης Δεμπόνος.

Για την Επιτροπή του Δήμου Βύρωνα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης.

Για την ΟΝΝΕΔ Βύρωνα κατέθεσε στεφάνι ο κ. Παύλος Γρούμπας και για την Νεολαία της Ελληνικής Λύσης- Κυριακός Βελόπουλος ο κ. Μιχάλης Γιγουρτάκης.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα