Πασχαλινή Διανομή Προϊόντων στους ωφελούμενους του  Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα
23 Απριλίου 2021

Πασχαλινή Διανομή Προϊόντων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, η Δομή Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποίησε στις 19 & 20 Απριλίου διανομή τροφίμων όπως νωπό κρέας, πασχαλινά τσουρέκια, καθώς και σοκολατένια αυγά για τα παιδιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. 
 

Στόχος μας είναι τις ημέρες των εορτών να εντείνουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης και να δώσουμε χαρά στα παιδιά. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, καθώς και όλους τους συνάδελφους που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς.  
 
Το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και στέλνει το μήνυμα πως μέσω της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας! 
 
Η Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00). 
 
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα