Γρ. Κατωπόδης: Συνεχίζουμε δυναμικά την υπεράσπιση των Θεάτρων Βράχων- Επόμενο βήμα να τεθεί το θέμα στην κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα
6 Μαϊου 2021

Γρ. Κατωπόδης: Συνεχίζουμε δυναμικά την υπεράσπιση των Θεάτρων Βράχων- Επόμενο βήμα να τεθεί το θέμα στην κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα

Ο Γρηγόρης Κατωπόδης μίλησε στην εκπομπή "Δημοσκοπήσεις"  του Atticatv, με στον δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Μετά την κατάθεση της αίτησης αναίρεσης της απόφασης του εφετείου, στον Άρειο Πάγο έχουμε ρίξει το βάρος στην ενημέρωσης και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Ήδη έχουμε συλλέξει κάποιες χιλιάδες υπογραφών στήριξης από πολίτες. Έχουμε εξασφαλίσει επίσης την ομόφωνη στήριξη της ΠΕΔΑ, αλλά και μεμονωμένα των δημάρχων της περιοχής μας,  καθώς και πάρα πολλών φορέων (καλλιτεχνικών, αθλητικών κτλ)».

Ο Δήμαρχος επεσήμανε δε, «σχεδιάζουμε άμεσα με τον δήμαρχο Δάφνης Υμηττού Αν. Μπινίσκο, να επισκεφθούμε την πολιτική ηγεσία της χώρας και τα κόμματα για να τους ενημερώσουμε και να ζητήσουμε τη στήριξη τους».

Ο Γρηγόρης Κατοπόδης αναφέρθηκε τέλος, στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και στα έργα που υλοποιούνται και όσα προγραμματίζονται στον Βύρωνα. 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα