Χωριό παραγωγών και καταναλωτών την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
8 Ιουνίου 2021

Χωριό παραγωγών και καταναλωτών την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Βύρωνας 8/6/2021
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Ενημερώνουμε όλο το καταναλωτικό κοινό ότι την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στην αγορά «Χωριό παραγώγων και καταναλωτών» που θα διεξαχθεί στον Βύρωνα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου έναντι του Δημαρχείου, θα συμμετέχουν μόνο (30) παραγωγοί, για την πρόληψη μέτρων κατά της πανδημίας, όπως αυτό ορίζεται στο 50% (του συνολικού αριθμού του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του συλλόγου), σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις από τα αρμόδια υπουργεία.
Πολλά από τα προϊόντα που ήδη έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας δεν θα υπάρχουν.
Καθ όλη την διάρκεια της αγοράς θα παρευρίσκονται στον χώρο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με διακριτικές ετικέτες, που μπορείτε να απευθύνεστε για να σας εξυπηρετήσουν.
Ζητάμε την κατανόηση σας, ελπίζοντας τον προσεχή μήνα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
 
Το ΔΣ του συλλόγου Καταναλωτών Βύρωνα «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Την Κυριακή 13η Ιουνίου 2021, στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο, θα διεξαχθεί η κοινωνική δράση “Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών”, που διοργανώνεται από τον ”Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα - Η Αλληλεγγύη” με ώρες λειτουργίας 08:00 – 15:00.
Το “ Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών ” είναι μια δράση με κοινωνικό χαρακτήρα. Παραγωγοί από όλη τη χώρα διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες σε λογικές τιμές στους καταναλωτές της πόλης μας. Ταυτόχρονα συλλέγονται προϊόντα και διατίθενται στις κοινωνικές δομές που εδρεύουν στον Δήμο Βύρωνα. Πρόκειται για μια σημαντική δράση αλληλεγγύης η οποία διοργανώνεται από τον “Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα - Η Αλληλεγγύη” όπως ορίζεται από τον Νόμο 4497/2017, άρθρο 37 και προσφέρει τα μέγιστα στους κατοίκους της πόλης του Βύρωνα.
 
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να διατεθούν μεταξύ άλλων τα εξής προϊόντα:
Αλεύρι, αλλαντικά, αρτοσκευάσματα, απορρυπαντικά, αυγά, αραχίδα από Ηλεία, γαλακτοκομικά, γλυκοπατάτες Νάξου, γλυκά κουταλιού, ελιές, ζυμαρικά, κηπευτικά και φρούτα εποχής, κρεμμύδια, ξηροί καρποί, κέτσαπ, κρητικά τυριά, λάδι από Μεσσηνία, λάδι από Κρήτη, λάδι από την Αργολίδα, λάδι από την Κορινθία, λαζάνια, λουκάνικα, παραδοσιακά λουκάνικα, λουκούμια, μαρμελάδες, μέλι, σύκα, ξύδι, οίνος, όσπρια, παξιμάδια, παραδοσιακά εδέσματα, πατάτες, πελτές τομάτας, πίτες, πορτοκάλια, ρίγανη, ρόδια, παράγωγα ροδιού, ρύζι, σάλτσες, σκόρδα, σταφίδες, ταχίνι, τυροκομικά, χαλβάς, χαλβάς Φαρσάλων, χειροποίητες πίτες, αρωματικά βότανα, σαπούνια κ.α.
 
Για να δείτε τους παραγωγούς και τα προϊόντα πατήστε ΕΔΩ

Η εγγραφή σας στον Σύλλογο Καταναλωτών και η απόκτηση της κάρτα μέλους προσφέρει στους κατόχους της πρόσβαση σε εκπτώσεις και προσφορές, στους παραγωγούς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους του συλλόγου
 Ιστοσελίδα: www.skva.gr
 email: Info@skva.gr.
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών» είναι:
 τα λεωφορεία 203 - 204 (Στάση ΙΚΑ), 214 (13η Στάση) και
 το τρόλεϊ 11 (Στάση Παλιό Τέρμα).
 

 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα