Υπογραφή σύμβασης Αρχιεπισκοπής-Δήμου Βύρωνα για την παραχώρηση του κτηρίου του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος
23 Σεπτεμβρίου 2021

Υπογραφή σύμβασης Αρχιεπισκοπής-Δήμου Βύρωνα για την παραχώρηση του κτηρίου του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος

 Προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση του κτηρίου του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος στo Δήμο Βύρωνα για τη λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού υπεγράφη προχθες από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη.


Ο Δήμαρχος Βύρωνα ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος για την ανακαίνιση του Βρεφονηπιακού Σταθμού, τονίζοντας πως έχει δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος χώρος και υπογράμμισε την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με το Ίδρυμα. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε το Ίδρυμα για την προσπάθεια και αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνεργασία με τον Δήμο με την ευχή να πολλαπλασιαστούν αντίστοιχες προσπάθειες σε όλη την Ελλάδα.

Παρέστησαν ο Προεδρεύων του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Διευθυντής κ. Παναγιώτης Σίσκος, ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς, Λεμονιά Κλωνάρη και η Διευθύντρια Βρεφικών - Παιδικών Σταθμών Δήμου Βύρωνα, Μαριάννα Τζοβάρα.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα