Μοναδικές στιγμές προσέφερε η συναυλία
4 Οκτωβρίου 2021

Μοναδικές στιγμές προσέφερε η συναυλία "Τραγουδώντας Ποιητές της Ελευθερίας" στο θέατρο Βράχων Μ. Μερκούρη

Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τραγούδια του γνωστού μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη", στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
 
Σε μια βραδιά γεμάτη με όμορφες μελωδίες που επένδυσαν ιδανικά τους στίχους σπουδαίων ποιητών ξεχώρισε η ερμηνεία της Ελένης Ροδά στο τραγούδι «Καρυάτιδες» σε ποίηση Ιωάννη Πολέμη. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης, η φαντασμαγορική Χορευτική Ομάδα ΧΑΝ Νίκαιας υπό τη διδασκαλία της χορογράφου Ρένας Βέγκου.
 
Την εκδήλωση προλόγισαν ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Πλακίδας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Βύρωνα, Λεμονιά Κλωνάρη, Aντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς, Δημήτρης Κόκκαλης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Μιχάλης Καραγιάννης  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Χρήστος Σπυρόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.
 
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ακόμα οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σωτηρούλα Υφαντή και Ιουλία Κιούπη και η Ελένη Βασιλοπούλου, Περιφερειακή Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής και Αντιπρόεδρος Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού.
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα