Από 5/9 οι επανεγγραφές & από 8/9 οι εγγραφές στα προγράμματα του κολυμβητηρίου Δήμου Βύρωνα
3 Αυγούστου 2022

Από 5/9 οι επανεγγραφές & από 8/9 οι εγγραφές στα προγράμματα του κολυμβητηρίου Δήμου Βύρωνα

Επανεγγραφές μελών – Εγγραφές νέων μελών 

 
Οι επανεγγραφές περιόδου 2022-2023 για τα μέλη του Δημοτικού κολυμβητηρίου Βύρωνα (εγγεγραμμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετά) θα ξεκινήσουν τη
ΔΕΥΤΕΡΑ 05/09/2022.
 
Οι εγγραφές περιόδου 2022-2023 για τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ του Δημοτικού κολυμβητηρίου Βύρωνα  θα ξεκινήσουν την
ΠΕΜΠΤΗ 08/09/2022.
 
Οι αιτήσεις για τα προγράμματα θα γίνονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο site του Δήμου Βύρωνα.
 
Προσοχή: H Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου δεν θα κάνει δεκτή καμία αίτηση διά ζώσης.
 
Για τη διεκπεραίωση της αίτησης σας και την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, παρακαλούμε πολύ όπως διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες εγγραφής, σχετικά με τη δημιουργία χρήστη Internet και την καταχώρηση της αίτησης, οι οποίες υπάρχουν στο site του Δήμου Βύρωνα.
 
 Η εγγραφή σας θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη όταν θα έχετε επιλέξει το πρόγραμμα που επιθυμείτε να συμμετάσχετε και στο τέλος πατήσετε <<ΥΠΟΒΟΛΗ>>.
Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής σας και αφού λάβετε το μήνυμα:
 <<Η αίτηση σας εγκρίθηκε>> θα πρέπει να προσκομίσετε εντός 2 εργάσιμων ημερών τις πρωτότυπες-γνήσιες ιατρικές βεβαιώσεις, οι οποίες θα πρέπει να έχουν εκδοθεί από τον Ιούλιο 2022 και μετά, προκειμένου να έχουν ισχύ όλη την αθλητική περίοδο, μέχρι τον Ιούλιο 2023.
 
Όλα τα προγράμματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12/09/2022
 
 
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ/ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ:
 
1.     Η εξόφληση των μηνιαίων συνδρομών στα προγράμματα ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΗΝΑ), μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφής του μέλους στα προγράμματα του κολυμβητηρίου στο site του Δήμου Βύρωνα (χωρίς επιβάρυνση των εξόδων Τραπέζης). Σε αυτή την περίπτωση η καρτέλα του μέλους ενημερώνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω ενέργειες.
 
2.     Με κατάθεση σε λογαριασμό του Δήμου Βύρωνα στην Τράπεζα Alpha Bank με αρ. Λογαριασμού: 172 00 2002010090 και ΙΒΑΝ: GR 54 0140 1720 1720 0200 2010 090 και με αιτιολογία το όνομα του αθλούμενου και τον μήνα εξόφλησης. Προσοχή: Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, είναι απαραίτητο να προσκομίζετε στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου το αποδεικτικό πληρωμής ή να το αποστέλλετε στο mail kolimvitirio@dimosbyrona.gr., διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν ενημερώνεται αυτόματα η καρτέλα του μέλους.
 
Σημείωση:
Ο πρώτος μήνας επανεγγραφής/εγγραφής του μέλους στη νέα αθλητική περίοδο μπορεί να γίνει μόνο με τη διαδικασία της δεύτερης επιλογής (2), δηλαδή με κατάθεση σε λογαριασμό του Δήμου Βύρωνα στην Τράπεζα Alpha Bank. Από τον δεύτερο μήνα και έπειτα προτιμήστε την πρώτη επιλογή (1).
 
 
Η διαδικασία εξόφλησης/πληρωμής των συνδρομών θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσα στις πρώτες δέκα (10) ημέρες κάθε μήνα, ανεξαρτήτως παρουσιών, προκειμένου τα μέλη του κολυμβητηρίου να διατηρούν τη θέση τους. Αυτό σημαίνει ότι το μέλος είτε έχει παρουσίες κάποιο μήνα, είτε δεν έχει, η συνδρομή θα πρέπει να καταβάλλεται.
 
 
 
ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
 
Εάν κάποιο μέλος δεν επιθυμεί πλέον να διατηρήσει τη θέση του και επιθυμεί να διακόψειτη συμμετοχή του στα προγράμματα, είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε διακοπή της αίτησης του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφής του στο πρόγραμμα στο site του Δήμου Βύρωνα, στη σελίδα του Κολυμβητηρίου ή εναλλακτικά να ενημερώσει τη γραμματεία, προκειμένου να απελευθερωθεί η θέση και να μην χρεωθεί τη συνδρομή.
                                             
 
Τα προγράμματα και οι ώρες των Τμημάτων
για την Αθλητική Περίοδο 2022 -2023 θα αναρτηθούν λίγο πριν την έναρξη των Επανεγγραφών – Εγγραφών. 
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα