Γρηγόρης Κατωπόδης στοn Επικοινωνία 94 FM: «Θα διεκδικήσω 3η θητεία στο τιμόνι του Δήμου Βύρωνα!-  Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης

Γρηγόρης Κατωπόδης στοn Επικοινωνία 94 FM: «Θα διεκδικήσω 3η θητεία στο τιμόνι του Δήμου Βύρωνα!- Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μία τρίτη δημαρχιακή θητεία, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του, αποκάλυψε ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και την εκπομπή "Δημοτικές Διαπλοκές".

«Είναι επείγουσα ανάγκη να ενισχυθούν οι δήμοι. Σε πολλές δύσκολες καταστάσεις η Τοπική Αυτοδιοίκηση έβαλε πλάτη, όπως στην πανδημία, στην οικονομία… έτσι και τώρα με την εξοικονόμηση ενέργειας θα πρέπει να βάλουμε πλάτη, αλλά με ουσιαστική ενίσχυση και όχι με απειλές», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κατωπόδης, αναφερόμενος στην οικονομική επιβάρυνση που έχει επιφέρει και στους δήμους η ενεργειακή κρίση.

Ο ίδιος πάντως πρόσθεσε πως ο Δήμος Βύρωνα θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να επιτύχει την εξοικονόμηση κατά 10%, που ζητά η Κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως σε αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει ήδη μία σειρά από έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολεία της πόλης.

«Θα πρέπει να περιοριστεί η σπατάλη και στα δημοτικά κτίρια», δήλωσε ο Γρηγόρης Κατωπόδης.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Βύρωνα αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται στην πόλη, αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή στον τομέα της ανακύκλωσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη!

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα