Στη Σμύρνη ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης
4 Νοεμβρίου 2022

Στη Σμύρνη ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης

Στη Σμύρνη θα μεταβεί, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης, κ. Tunç Soyer, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης.

Ο κ. Κατωπόδης θα παραβρεθεί, μαζί με τον Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο, στο Συμπόσιο που διοργανώνει ο Μητροπολιτικός Δήμος Σμύρνης με θέμα "Ειρήνη στο εσωτερικό, Ειρήνη στον κόσμο", ενώ θα συμμετάσχει σε συζητήσεις με τη δημοτική αρχή της Σμύρνης για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την προώθηση της ειρήνης και την ενίσχυση της φιλίας και της συνεννόησης μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας, κόντρα στο κλίμα αυξανόμενης έντασης που επικρατεί.

Όπως σημειώνει ο κ. Κατωπόδης, «η πρωτοβουλία του Δημάρχου της Σμύρνης είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσουμε το ιδανικό της Ειρήνης, σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης, προς όφελος των δύο λαών μας. Αποδέχθηκα με χαρά να παραβρεθώ στο συμπόσιο, προσδοκώντας να έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τον ομόλογό μου κ. Soyer, αλλά και με το Δήμαρχο Καισαριανής, τον κ. Βοσκόπουλο».
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα