Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην «ολοκαίνουργια» πλατεία Φατσέα, Τετάρτη 21 /12, στις 17.00!
20 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην «ολοκαίνουργια» πλατεία Φατσέα, Τετάρτη 21 /12, στις 17.00!

Ο Δήμος Βύρωνα σας προσκαλεί στη νέα πλήρως αναμορφωμένη πλατεία Φατσέα, που ύστερα από την ανάπλασή της, φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με μια όμορφη εκδήλωση για παιδιά με τον Άγιο Βασίλη στον εντυπωσιακό του θρόνο, τα Ξωτικά και τη Μασκότ των Χριστουγέννων, αστεία παιχνίδια, μπαλόνια και face painting, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 17:00!

Θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο γλέντι, με τον Δημήτρη Κωστοβασίλη και το συγκρότημά του και τον Δημήτρη Κώτσικα με το κλαρίνο του. Συμμετέχουν oι χορευτικές ομάδες της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα και της Ένωσης απανταχού Ευρυτανησσών για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας.     

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε σχετικά: «Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στην ολοκαίνουρια Πλατεία Φατσέα, η οποία είναι -επιτέλους- έτοιμη έπειτα από την καθυστέρηση-παράταση που έδωσε η κυβέρνηση λόγω της ενεργειακής κρίσης σε όλες τις εν εξελίξει εργολαβίες.

Η νέα Πλατεία Φατσέα, με ενισχυμένο το πράσινο, αναβαθμισμένη βιοκλιματικά, με νέα παγκάκια, πέργκολες, φωτισμό LED και χώρους αναψυχής, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες κι εμείς το γιορτάζουμε, με μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για παιδιά αλλά και ζωντανή μουσική για τους  μεγάλους θα δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον για να γνωρίσετε το νέο χώρο της πόλης. Σας περιμένουμε!».


 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα