Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή στα
22 Δεκεμβρίου 2022

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή στα "αποκαλυπτήρια" της νέας πλατείας Φατσέα!

Σε ένα άκρως εορταστικό σκηνικό με εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό, όμορφες μουσικές, κέφι και πολύ χορό, έγινε η πρώτη επίσημη εκδήλωση του Δήμου Βύρωνα στην "ολοκαίνουργια" πλατεία Φατσέα, ύστερα από την ανάπλαση της.

Το εορταστικό πάρτι για τους μικρούς μας φίλους άρχισε από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου με τον Άγιο Βασίλη στον εντυπωσιακό του θρόνο, τα ξωτικά και τη μασκότ των Χριστουγέννων, αστεία παιχνίδια, μπαλόνια και face painting.

Ακολούθησε χριστουγεννιάτικο γλέντι, με τον Δημήτρη Κωστοβασίλη και το συγκρότημά του και τον Δημήτρη Κώτσικα με το κλαρίνο του. Συμμετείχαν oι χορευτικές ομάδες της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα και της Ένωσης απανταχού Ευρυτανισσών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, ο πρόεδρος τους Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πλακίδας, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Λεμονιά Κλωνάρη, Κώστας Αγγέλης, Θέμης Τέγος, ο επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για το Βύρωνα" Μίλτος Μπαντής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νεκτάριος Αποστολάκης και Γιώργος Ντόβολος και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Δ.Β. Βασίλης Πάγκαλος.  

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα