Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Δήμο Βύρωνα
6 Ιανουαρίου 2023

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Δήμο Βύρωνα

Με τη λαμπρότητα αλλά και τη σεμνότητα που αρμόζουν στην ημέρα, εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνια στο Δημοτικό κολυμβητήριο Βύρωνα, «Χρήστος Ταμπαξής». Την ακολουθία του Αγιασμού των υδάτων τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Χριστόδουλος. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης.

Στην όμορφη και σεμνή τελετή συμμετείχαν πολλά παιδιά μέλη του κολυμβητηρίου που βούτηξαν για το σταυρό και πολλοί πολίτες του Βύρωνα. Παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Νότιου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Νίκος Παππάς και Γιάννης Μπαλάφας, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καραγιάννης, Χρήστος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Κόκκαλης, η Γραμματέας του Δήμου Νατάσα Βαρουχάκη, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Χρήστος Γώγος, Μιλτιάδης Μπαντής, Αλέξης Σωτηρόπουλος, Βασιλική Σάρολα.

Έδωσαν το παρών επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σοφία Δασκαλάκη, Ιουλία Κιούπη, Ιωάννης Αδαμόπουλος, Πηνελόπη Δάφνη, Αθανάσιος Κλεάσιος, Αθανάσιος Παπαδημητρίου, Γιώργος Ντόβολος, Βασίλειος Δεμπόνος και Βασίλειος Μουντοκαλάκης. 
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα