Διέπρεψαν οι κολυμβητές/τριες από τον Βύρωνα στα “Ευριπίδεια 2023”
15 Μαρτίου 2023

Διέπρεψαν οι κολυμβητές/τριες από τον Βύρωνα στα “Ευριπίδεια 2023”

Ο Δήμος Βύρωνα και το Τμήμα Κολυμβητηρίου συμμετείχε για δεύτερη φορά σε Διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης, τα “Ευριπίδεια 2023”, τους οποίους διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου την Κυριακή 12/03.

Στους Διαδημοτικούς Αγώνες το Τμήμα Κολυμβητηρίου Βύρωνα έλαβε μέρος με 50 συνολικά κολυμβητές/τριες ηλικίας 7 έως 16 ετών, των οποίων η επίδοση ήταν εντυπωσιακή.

Όλοι οι κολυμβητές/τριες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, αποκομίζοντας 26 συνολικά μετάλλια, 7 χρυσά, 7 ασημένια και 12 χάλκινα και κατακτώντας καλές θέσεις στις τελικές κατατάξεις, καθώς και σημαντικές εμπειρίες, αφού οι περισσότεροι κολυμβητές/τριες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες.

Επίσης οι μικροί μας κολυμβητές/τριες στη σκυταλοδρομία 4Χ25μ. ελεύθερο με την πρώτη θέση που κατέκτησαν, χάρισαν στο Δήμο το πρώτο του κύπελλο σε αθλητική κολυμβητική διοργάνωση.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Σμπόνιας Κ. στα 25μ. ελεύθερο και 25μ. ύπτιο, ο Τέγος Γ. στα 25μ. ύπτιο, η Ανωμερίτη Α.Μ. στα 50μ. ελεύθερο, η Καψάλη Δ. στα 50 μ. πρόσθιο, ο Μελανίτης Φ. στα 50μ. πρόσθιο και η σκυταλοδρομία 4Χ25μ. ελεύθερο αγόρια, με τους Σαλιγκαρά Χ., Ανωμερίτη Δ., Σταματέλο Α., και Παπαθεοδώρου Π..

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Δήμου Δ. στα 25μ. ελεύθερο, η Σπυροπούλου Η. στα 25μ. ελεύθερο, ο Παπαθεοδώρου Π. στα 25μ. ελεύθερο, η Κατσανάκη Ν. στα 25μ. ύπτιο, η Δερδενέ Λ. στα 25μ. ύπτιο, ο Σταμετέλος Α. στα 25μ. ύπτιο και η Λειβαδίτη Σ. στα 50μ. ύπτιο.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ανωμερίτης Δ. στα 25μ. ελεύθερο, η Αποστολίδη Α. στα 25μ. ελεύθερο, ο Τσιάμης Φ. στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. πρόσθιο, ο Γιαννακόπουλος Θ. στα 50μ. ύπτιο, η Ανωμερίτη Α.Μ. στα 50μ. ύπτιο, η Γραικού Μ. στα 50μ. ύπτιο, η Δερμιτζάκη Α. στα 50μ. πρόσθιο, η Μπενέκου Α. στα 50μ. πρόσθιο, η Μπελτέ Λ. στα 100μ. μικτή ατομική, η σκυταδρομία 4Χ25μ. ελεύθερο κορίτσια με τις Καραμανλή Ε., Αποστολίδη Α., Σμπόνια Ι., Δερδενέ Λ. και τέλος η σκυταλοδρομία 4Χ50μ. ελεύθερο αγόρια με τους Μούτσο Σ., Χανδρινό Ν., Μελανίτη Φ., και Τσιάμη Φ.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης ανέφερε, σχετικά: "Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν στους αγώνες αλλά και σε όσα συμμετείχαν σε αυτούς και αποκόμισαν σημαντική εμπειρία για το μέλλον. Συγχαίρω επίσης τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους εργαζόμενους/ες στο κολυμβητήριο του Βύρωνα για την εξαιρετική δουλειά τους."

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα