Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και οι φετινές Κινηματογραφικές Βραδιές του Δήμου Βύρωνα
10 Απριλίου 2023

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και οι φετινές Κινηματογραφικές Βραδιές του Δήμου Βύρωνα

Με επιτυχία, όπως φάνηκε από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 και οι φετινές Κινηματογραφικές Βραδιές με τίτλο “Οδύσσειες Αποδημίες Μετοικεσίες”, στον ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”.

Χωρίς εισιτήριο, δύο φορές το μήνα πλήθος κόσμου, είχε την ευκαιρία να βυθιστεί στον μαγικό κόσμο της μεγάλης οθόνης, παρακολουθώντας μια σειρά εξαιρετικών ταινιών παλιότερων και νεότερων χρόνων που με μεράκι και μαεστρία επέλεξε ο καταξιωμένος και βραβευμένος σκηνοθέτης Στέλιος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μαζί με τον βοηθό του Αλέξανδρο Αλεξανδρόπουλο και το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα είναι οι εμπνευστές της δράσης αυτής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και στους εκλεκτούς καλεσμένους ομιλητές που μετά το πέρας κάθε προβολής συζητούσαν και μοιράζονταν μαζί με το κοινό, σχόλια, σκέψεις και απόψεις για την κάθε ταινία.

Οι φετινοί καλεσμένοι-ομιλητές ήταν: η  ψυχίατρος Κατερίνα Μάτσα, οι συγγραφείς Μαρλένα Πολιτοπούλου και Ελιάνα Χουρμουζιάδου, οι ποιητές Ξάνθος Μαϊντάς και Πάνος Κυπαρίσσης, οι κριτικοί κινηματογράφου Μανώλης Κρανάκης, Χρήστος Μήτσης, Χρήστος Σκυλλάκος και Γιάννης Ζουμπουλάκης, ο ιστορικός Τάσος Σακελλαρόπουλος, ο ιστορικός κινηματογράφου Γιάννης Σολδάτος, ο καθηγητής Γεωγραφίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Κωστής Χατζημιχάλης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα σεζόν και ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που τόσα χρόνια αγκαλιάζουν και στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία του Δήμου Βύρωνα, που έγινε πλέον θεσμός για την πόλη μας. 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα