Κέρδισε τις εντυπώσεις η χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση από την Θεατρική ομάδα του 18ΑΝΩ
20 Δεκεμβρίου 2023

Κέρδισε τις εντυπώσεις η χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση από την Θεατρική ομάδα του 18ΑΝΩ

Μια πολύ ωραία και διαδραστική παράσταση που δεν υστερούσε στο ελάχιστο από επαγγελματικούς θιάσους, είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν δωρεάν οι μικροί και μεγάλοι την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στην ανακαινισμένη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου “Νέα Ελβετία”, από την θεατρική ομάδα της κοινωνικής επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 άνω-Ψ.Ν.Α με τίτλο “Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη”.

Από νωρίς άρχισε να γεμίζει η αίθουσα από χαρούμενους μικρούς θεατές που ανυπομονούσαν να δουν την κατάληξη αυτής της ζαχαρομελένιας χριστουγεννιάτικης μάχης που τελικά αποδείχτηκε ότι τα κοινά των δυο τους είναι πολύ περισσότερα από τις διαφορές τους καθώς επίσης και ότι μπορούν να συνυπάρχουν στις γιορτινές αυτές μέρες στο τραπέζι μας.

Την εκδήλωση άνοιξε με ένα χαιρετισμό η Στέλλα Χρηστίδη Διευθύντρια της Μονάδας Απεξάρτησης 18ΑΝΩ που αφού ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την αρωγή της όλα αυτά τα χρόνια, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία και με τη νέα δημοτική αρχή.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η επιστημονική υπεύθυνη του Σχολείου 18ΑΝΩ Ρακλά Γιάννα όπου μαζί με την αναπληρώτρια επιστημονική υπεύθυνη του Σχολείου 18ΑΝΩ Δόλογλου Μαρία παρέδωσαν τιμητικούς επαίνους στους απόφοιτους του σχολείου Μ. Κ. που πέτυχε την εισαγωγή του στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών και στον Μ. Ν. για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας Β2 επιπέδου.

Η μουσική ομάδα έκλεισε την βραδιά με τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα.

Μετά το τέλος της βραδιάς  μια έκπληξη περίμενε τους θεατές, μελομακάρονα και βουτυρένια μπισκοτάκια-αστεράκια από το Εργαστήρι Αρτοποιίας παραδοσιακών ζυμαρικών του 18ΑΝΩ (ΕΣΠΑ).

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και κα Μίρκα Κουλουμπή Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εξαρτήσεων του Υπουργείου Υγείας.


Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα