Φθινοπωρινές & εορταστικές εκδηλώσεις της Χορωδίας ΚΑΠΗ Δ. Βύρωνα 2023
21 Δεκεμβρίου 2023

Φθινοπωρινές & εορταστικές εκδηλώσεις της Χορωδίας ΚΑΠΗ Δ. Βύρωνα 2023

Μια ζεστή αγκαλιά ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ και ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ μέλη της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ Δ. ΒΥΡΩΝΑ γίνανε μαζί με τα ΕΓΓΟΝΙΑ του 3ος Παιδικός Σταθμός και τραγούδησαν!

Μοιράστηκαν έζησαν  μια ευχάριστη και συγκινητική τραγουδιστική εκδήλωση καλωσορίζοντας έτσι χαμογελαστά και επιμορφωτικά την νέα σεζόν, στα πλαίσια της συνεργασίας της Χορωδίας με τους παιδικούς σταθμούς του δήμου, που αναβίωσε με επιτυχία μετά απο 3,5 χρόνια παύσης λόγω κορωνοιου!

Παρόντες η παιδαγωγός διευθύντρια του σταθμού Μαρία Βολάκη με τους  συναδέλφους της και οι αντιδήμαρχοι μας Δημήτρης Κόκκαλης, Λεμονιά Κλωνάρη, που πάντα τιμούν τις εκδηλώσεις μας, στηρίζοντας το έργο μας! Καθώς επίσης και ο καθηγητής βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής Γιώργος Ντόβολος.

Η Χορωδία επίσης γιόρτασε με τα μέλη της στις 2.10.23 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ενδοκοινοτικά, την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ και της ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!

Χαιρόμαστε να έχουμε και να διατηρούμε ενεργούς - λειτουργικούς, δημιουργικούς και πάνω από όλα ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ και τους ΑΝΩ ΤΩΝ 90 ΕΤΏΝ που μας πλαισιώνουν και είναι αξιοζήλευτο και συγκινητικό, με το πολυφωνικό Χορωδιακό τραγούδι!

Και τέλος γιορτινές γεύσεις και απο τις 2 τελευταίες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Χορωδίας για το 2023!

Πρώτα στον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΡΕΑ με προϊσταμένη την Παρασκευή Κοροβίλα καθώς και στο ΚΑΠΗ στην Μεταμόρφωσης που μας τίμησαν οι αντιδήμαρχοι μας Δημήτρης Κόκκαλης, Χρήστος Σπυρόπ[ουλος και Λεμονιά Κλωνάρη,σε ένα αποχαιρετιστήριο συγκινητικό κλίμα.

Επίσης στον Κοινωνικό Ξενώνα ΚΑΡΕΑ  μας τίμησε με την παρουσία του ως εκπρόσωπος του νεου δημάρχου Αλέξη Σωτηροπούλου που θα αναλάβει το 2024, ο Δημήτρης Καρακώστας.

Την Χορωδία διεύθυνε η Παναγιώτα Σανγβινάτσου.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα