Βράβευση του 1ου Γυμνασίου Βύρωνα για τα Παμβυρώνεια 2024
27 Μαϊου 2024

Βράβευση του 1ου Γυμνασίου Βύρωνα για τα Παμβυρώνεια 2024

Την τιμητική του είχε σήμερα 27/05/2024 το 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, αφού οι μαθητές-αθλητές βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους που πέτυχαν στα ομαδικά αθλήματα των Παμβυρωνείων 2024. Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων στους μαθητές και τις μαθήτριες πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Σημειωτέων ότι, οι μαθητές-αθλητές του 1ου Γυμνασίου  Βύρωνα πέτυχαν τις περισσότερες ομαδικές διακρίσεις μεταξύ των Γυμνασίων της πόλης μας και συγκεκριμένα κατέκτησαν 3 κύπελλα (1η θέση στο βόλεϊ κοριτσιών, 2η θέση στο μπάσκετ αγοριών και  3η θέση στο ποδόσφαιρο αγοριών).

Ο Δήμαρχος Βύρωνα τόνισε – μεταξύ άλλων- απευθυνόμενος προς τους μαθητές «ότι μπορεί τα Παμβυρώνεια να μην έχουν την αίγλη του Conference League και της Ευρωλίγκα αλλά για τον Δήμο μας  είναι η σημαντικότερη αθλητική δράση γιατί σ’ αυτήν συμμετέχουν όχι επαγγελματίες αθλητές, αλλά η ελπίδα και το μέλλον αυτής της πόλης σε μία ευγενή άμιλλα. Εγώ, ακόμα έχω στο συρτάρι μου το μετάλλιο μου από τον σχετικό αγώνα μπάσκετ. Να συνεχίσετε να αθλείστε, να βάζετε υψηλούς στόχους σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας και να χαίρεστε όμορφες στιγμές.»

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Βύρωνα έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές για την αξιέπαινη προσπάθεια τους, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, καλό καλοκαίρι και τους έδωσε ραντεβού στα Παμβυρώνεια 2025.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα