Ο Δήμος Βύρωνα στην έκθεση Polis 2009

Ο Δήμος Βύρωνα στην έκθεση Polis 2009

"Πράσινη πόλη… Μια πόλη να ζεις". Αυτό είναι το όραμα μας στο Δήμο Βύρωνα, να κάνουμε την πόλη μας την πιο «πράσινη» του λεκανοπεδίου, αλλά και μια πόλη πρότυπο σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό το όραμα αλλά και τις δράσεις μας θα παρουσιάσουμε στην 7η έκθεση "Polis", που γίνεται 26-29 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τη HELEXPO.

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει για 4η φορά στην έκθεση "Polis", την πρώτη έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημόσιου Φορέα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με συνδιοργανωτή την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α) τον επιστημονικό και τεχνικό σύμβουλο της Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Διοίκησης.

Το περίπτερο του Δήμου Βύρωνα είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον. O Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στη συμμετοχή του Δήμου Βύρωνα τόνισε μεταξύ άλλων ότι "με χρώματα και εικόνες που αναδεικνύουν τη σημασία του πρασίνου και με σύνθημά «Πράσινη πόλη… Μια πόλη να ζεις», αποδεικνύουμε ότι το περιβάλλον μπορεί και πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας". 

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Polis 2009

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα