Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βράβευσε το 1o Γυμνάσιο Βύρωνα!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βράβευσε το 1o Γυμνάσιο Βύρωνα!

Συνεχίζει να τιμάται ο Δήμος Βύρωνα και οι μαθητές του, με τις συνεχείς διακρίσεις που αποσπά το 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.
H Κίνηση Πολιτών για μία Ανοιχτή Κοινωνία και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, στην προσπάθειά τους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Εθελοντισμού, διοργάνωσαν διαγωνισμό πρωτοβουλιών με αξιόλογο συλλογικό και κοινωνικό έργο, τις "Νησίδες Ποιότητας 2009".

Στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, το 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα και ο υπεύθυνος καθηγητής Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενοι από το Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Γ. Χαρδαλιά, βραβεύτηκαν για τη δράση του σχολείου σε πρωτοποριακές πρωτοβουλίες συνεργασίας με τη Unicef, στο πλαίσιο του προγράμματος "Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών". Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Να θυμίσουμε ότι κορυφαία στιγμή για τον Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό του Σχολείου του Δήμου Βύρωνα ήταν η βράβευσή του με το 3ο Ευρωπαϊκό βραβείο "Καρλομάγνος" από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στη Γερμανία, τον Απρίλιο του 2008.

Υπερήφανος για τις δραστηριότητες του σχολείου αλλά και την ευαισθησία που δείχνουν οι καθηγητές στην "ανοιχτή" και εφ' όλης της ύλης εκπαίδευση των παιδιών δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος  Γ. Χαρδαλιάς, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του και το θαυμασμό του στην πρόοδο του 1ου Γυμνασίου Βύρωνα, αλλά και στο μεράκι και τη διάθεση τόσο του υπεύθυνου καθηγητή Χρήστου Χριστοδουλόπουλου όσο και της Διευθύντριας του σχολείου Λεμονιάς Κλωνάρη.
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος και ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
Στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης.
Ο Πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής της Unicef, Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο υπεύθυνος καθηγητής του 1ου Γυμνασίου Βύρωνα, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα