ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Κλειστή η χωματερή έως και την Πέμπτη 11 Μαρτίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Κλειστή η χωματερή έως και την Πέμπτη 11 Μαρτίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε το κλείσιμο όλων των ΧΥΤΑ της χώρας και κυρίως αυτών της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, στις 6 και 7 Μαρτίου. Ειδικότερα, από την Παρασκευή, 5 Μαρτίου, στις 23:30 έως και τις 23:30 της Κυριακής, οι Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων θα παραμείνουν κλειστοί.

Επίσης, για τις 10 Μαρτίου αποφασίστηκε πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου. Στις 12.30 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι στους δήμους και μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, διεκδικούν «πραγματικές αυξήσεις μέσα από νέο και δίκαιο μισθολόγιο, πλήρη, μόνιμη και ενιαία εργασία, καθώς και δίκαιο φορολογικό σύστημα».

Πηγή: Κέρδος on line

H Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα σας ενημερώσει ότι δε θα γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς δεν είναι δυνατή η διάθεσή τους στη χωματερή έως και τις 11 Μαρτίου 2010. Ας περιορίσουμε τα οικιακά απορρίμματα και τα ογκώδη αντικείμενα έως τη λήξη της απεργίας, ώστε να παραμείνει η πόλη μας καθαρή.

Σας ευχαριστούμε.
Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Βύρωνα
Τηλέφωνα: 210 7658247, 210 7658360
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα