Επαναλειτουργεί με πλήρη εφημερία το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Δήμου μας

Επαναλειτουργεί με πλήρη εφημερία το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Δήμου μας

Από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Δήμου Βύρωνα λειτουργεί εκ νέου καθημερινά με ωράριο εφημερίας (από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα), μετά από τις κοινές πρωτοβουλίες τόσο της δημοτικής αρχής όσο και της Υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και της διοίκησης του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», στην αρμοδιότητα του οποίου εμπίπτει το Κέντρο.
 
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες τοποθέτησης τόσο νέας διεύθυνσης όσο και στελέχωσης του Κέντρου με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό, ώστε να μπορεί να λειτουργεί με καθεστώς καθημερινής εφημερίας και να εξυπηρετεί τόσο τους κατοίκους του Βύρωνα όσο και των όμορων δήμων.  
 
Επίσης, από τον Ιούλιο ξεκινά και το νέο «Πρόγραμμα Ανώδυνου Τοκετού». Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενημέρωση των μελλοντικών γονέων για το ρόλο τους τόσο πριν όσο και μετά τον τοκετό.
 
Τα προβλήματα που είχαν προκύψει τον τελευταίο καιρό στη λειτουργία του Κέντρου, είχαν εύλογα θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής. Για το λόγο αυτό και ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών και την επαναλειτουργία της εφημερίας του Κέντρου, προχώρησε σε ανοιχτή ενημερωτική επιστολή σχετικά με την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του.     
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα