Ξεκίνησε η προετοιμασία για το πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ!

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ!

Μία σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ξεκίνησε ο Δήμος Βύρωνα. Το πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ, που εφαρμόζεται στο πλαίσιο του Τοπικού Συμφώνου Αλληλεγγύης, στοχεύει στη συμπαράσταση των πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. Παράλληλα, μέσα από αυτό ενισχύεται και η τοπική αγορά. 
 
Όσοι δικαιούνται την Κάρτα Κοινωνικής Συμπαράστασης (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑμεΑ, άποροι, άνεργοι, συνταξιούχοι ΟΓΑ, δικαιούχοι του ΕΚΑΣ), εξασφαλίζουν προνομιακές τιμές και εκπτώσεις στα καταστήματα του Δήμου μας, που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή, ανταποδοτικά οφέλη έχουν και οι επιχειρήσεις της περιοχής που συμμετέχουν.
 
Έχει ήδη ξεκινήσει η καταγραφή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς και των πολιτών που δικαιούνται την Κάρτα Κοινωνικής Συμπαράστασης. Έως τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των επιχειρήσεων και στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται η διάθεση των καρτών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 210 7608538 (Ειρήνη Μανωλά) και 6938 739540 (Ελένη Μεσσαλά) ή κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το σχετικό έντυπο.
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα